cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kusurlu telefonları neden satışa sunuluyor

(Topic created on: 05-18-2021 08:23 PM)
Eren Mehmet ELÇİ
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung s20 fe telefon aldım. Telefonu sadece WhatsApp Facebook, Instagram ve Twitter uygulamalarını kullanırken bile kamera bölgesinde aşırı ısınma ve şarjın çok hızlı bitmesi sorunu oluşmaktadır. O kadar çok ısınıyor ki telefon patlayacak korkusundan telefonu kullanamıyorum. Ayrıca belirtmek isterim ki telefonumda oyun yüklü değil oyun oynamadığım halde bu ısınma oluyor. İnternette araştırdığımda kronik problem olduğunu gördüm

8 Comments
Galaxy S
Maaleseki kusurlu bence gidin tüketici hakem heyetina başvurunuzu yapın samsung bile kabul etti cihazın işkemcisini değiştirdi.
oguzbaloglu
Active Level 4
Galaxy S
Hepsi kusurlu değil benim kuzende var oyun oynuyor falan hiç sorun yok
Galaxy S
Hepsi kusurlu exynos 990 işlemcisi direk kusurlu kuzeniniz birazda olsa şanslıymış
Galaxy S
Evet maalesef ki bu ürün aşırı bir şekilde yani %95 kusurlu yani içinden bir Bir tane iki tane düzgün cihaz çıkabilir Ben firma ile iletişime girdim Eğer firma benim mağduriyetimi gidermezse Ben bütün ulusal basında bununla alakalı röportaj verip Ayrıca haber kanallarında Ayrıca her türlü haberi ne yapacağım yaptıktan sonra da yine Eğer çözüm üretilmez s tüketici hakem heyetine gideceğim ve orada ben farklı bir şekilde onlarla uğraşacağım
Pain_
Active Level 7
Galaxy S
Ben arkadaşım ile hergün pubg oynuyoruz onub telefonunda ısınma yok max 39 derece siz çok abartıyorsunuz sizin başınıza geldi diye hepimizin başına gelcek diye birşey yok
0 Likes
Galaxy S
Alakası yok Ben çevremde Ben Batın değiştireyim Benim şu anda çevremde meslektaşlarımın kullanan enal Abartısız söylüyorum binin üzerinde insan var hepsinde aynı problem var exynos 990 yazılımından kaynaklanan sorun bu
0 Likes
Galaxy S
Şu anda sadece Blu yazdığın esnada bile şu anda telefonun arkası kameranın tam yanı yanıyor patlayacak nerede ise
0 Likes
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Eren Mehmet ELÇİ,

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

target=_blankhttps://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Bilgileri yedeklemenin iki yolu vardır;

1. Verilerinizi Microsoft OneDrive'a yedekleyebilirsiniz. Ayarlar > Hesaplar ve Yedekleme > Samsung Cloud > Ekranın sağ üst köşesinde bulunan üç nokta > OneDrive ile bağlan > Koşulları kabul edip bağlan > Hesapları Bağla > Mevcut Hotmail hesabı ve şifresini girin > Kabul et > Hesaplar Bağlanıyor yazısı gelecektir. İleri ögesine dokunduktan sonra kurulum işlemleri tamamlanmış olacaktır.

2. Aşağıdaki link üzerinden bilgisayarınıza, Samsung Smart Switch programını indirerek, data kablosu ile verilerinizi, bilgisayarınıza yedek alabilirsiniz.

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/smart-switch/

Not:

• Cihaz içerisinde yer alan Güvenli Klasör uygulamasını kullanıyorsanız eğer, cihaz verilerinden ayrı olarak yedeklemeniz gerekecektir.

• Güvenli Klasörün yedekleme özelliği, 2021'den beri piyasaya sürülen Android R OS tabanlı Samsung mobil cihazlarında artık mevcut değildir. Her uygulamanın Smart Switch veya yedekleme özelliğini kullanarak gerekli verileri yedeklemeniz önerilir.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz;

h target=_blankttps://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes