cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kulaklık tavsiye

(Topic created on: 01-29-2025 12:03 AM)
224 Views
lilypadd
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24 kullanıyorum, güzel bir kulaklık bakıyorum fakat klasikçiyim,kablolu kulaklık kaldı mı samsungda inanın bilmiyorum ,başka androidten geçtim, bana yardımcı olabilecek olan var mı yol yöntem fikir verebilecek 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
s24userr
Active Level 5
Galaxy S
Kablolu sevdiğinden bahsetmişsin, apple earpodsları tavsiye ederim, bence fiyatına göre dünyanın en iyilerşnden biri o fiyata öyle ses kalitesi ve mikrofon kalitesi biraz zor bulunur. 800 tl falan heralde fiyatı da uygun bu dönemde.

View solution in context

12 Comments
Furkan1622
Active Level 4
Galaxy S
En iyisi samsung galaxy buds kulaklıklar
Galaxy S
Galaxy buds 3 pro. Butce kisitliysa 2pro. Benim şahsi tercihim 2pro, tasarimi hoşuma gidiyor. Bende 2 var da
0 Likes
lilypadd
Active Level 3
Galaxy S
ne kadar süre gidiyor şarjları ve dışarıya ses veriyorlar mı
0 Likes
Galaxy S
Buds 2yi ölçmedim. Disari ses vermiyor. Ben yuksek sesli dinlemiyorum ama rock dinliyorum. Yani disari ses gitse kesin birisi visey derdi. Gurultu engelleme önemliyse buds3lerde yapay zeka anc var. O daha iyi. Buds2 iyi engelliyor da müzik yokken disariyi duyarsiniz.
0 Likes
ENES23PLUS
Active Level 6
Galaxy S
Buds 2 pro kullanıyorum 7 saat civarı normal ses seviyesi müzikte.konuşma 3 4 saate geliyor anc açık müzik 6 saatede inebilir.düşük kullanımda 8 saatte görüyor gibi .pil anc ses kalitesinden memnunum.
0 Likes
tghyffa
Active Level 8
Galaxy S
Anker soundcore liberty 4 nc kullanıyorum mükemmel kulaklık ses aşırı tatmin edici şarjı kulaklıklar 9 saat kutusuyla beraber 50 saat kullanım sunuyor dışarıya ses vermiyor gürültü engelleme özelliği mükemmel seviye de dışarıyla ilişiğin tamamen kesiliyor diyebilirim bu fiyata alınabilecek en iyi kulaklıklardan birisi bence mikrofonu da güzel tercih edebilirsin
d0cga2
Active Level 4
Galaxy S
Bütçenin varsa buds 3 yoksa buds 2 kafidir kanka
0 Likes
Enestkr
Active Level 7
Galaxy S
Aman hocam samsung un kulaklıklarından uzak dur. Özellikle Buds 3 serisinden. Tecrübeyle sabittir. Buds serisinin neredeyse tamamını kullandım.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bendr buds 3 pro var cok memnunum bence buna bir goz atın s24 ile tam uyum saglar