Original topic:

Koruyucu ekran

(Topic created on: 05-20-2024 10:33 PM)
529 Views
FatihS22
Expert Level 4
Options
Galaxy S
Şuan cam koruyucu ekran takılı parmak izini algılamıyor yüz tsnıma da iyi değil samsung da nano koruyucu ekran alınırmı hayalet mat olandan güneş de ekranı görmesi çok zorlaşıyor ama mantıklı mı
15 Comments
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Koruyucu ekranı taktıktan sonra eski parmak izini silip koruyucu üzerinden yeniden tanımla büyük ihtimalle düzelir
0 Likes
FatihS22
Expert Level 4
Galaxy S
Öyle yspınca oluyor gibi 1 gün yine zar zor oluyor ertesi gün hiç algılamıyor
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
Reis o zaman Samsung veya spigen alabilirsin. Spigende bazen indirimler oluyo bi göz atmanı öneririm
0 Likes
FatihS22
Expert Level 4
Galaxy S
Çıkarmayı düşünüyorum da ufak bi çizik var zaten ama parmak izi de çok sorun çıkarıyor karar veremedim
0 Likes
cosmiclux
Active Level 7
Galaxy S
A serisi mi kullanıyorsun S serisi mi? A serisinde optik parmak izi okuyucu olduğu için onda sorun olmuyor fakat S serisinde ki sensör Ultrasonik sensör olduğu için ekrana gönderdiği ultrasonik titreşimlerle parmak izini tarayıp açıyor. Ekran koruyucularda ultrasonik titreşimi engelleyebiliyor. Dediğim gibi spigen veya Samsung marka alırsan düzelir büyük ihtimalle
0 Likes
FatihS22
Expert Level 4
Galaxy S
S serisi hocam camlarda genel olarak okumuyormuş zaten
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim, Kâtiyen Hayalet yani Mat Ekran Koruyucu önermem. 😊

Bunlar hem Gözünüzü Bozar Hem Ekran Hassasiyetini Bozar Aynı Zamanda Parmak izi çalışmayacaksın Özellikle Ultra Sonic Sensörler Narin Olduğundan Kaynaklı.

Önerim Ya Orjinal Ekran Koruyucular ya Temperli Spigen almak ki Onlarda Parmak izini Yavaşlatırlar genelde.

Yada Nano Öneririm. Ki Nanolar en verimli Ekran Koruyuculardır.
FatihS22
Expert Level 4
Galaxy S
Hocam nano hayalet mat oluyor ilk aldığımda vatan da taktırmıştım sorunsuz çalışıyordu yani
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Nano Mat Varmi Bilmiyorum genelde Temperli Benzeri Oluyor Matlar. 😊

Yinede Mantıklı Bir ürün değil bence. Şunda Case4U'nun Nano Ekran Koruyucusunu Sorunsuz kullanmaktayim Uzun zamandır.