Original topic:

Konu: S24 Ultra Google Play Sistem Güncellemesi Sorunu

(Topic created on: 12-13-2025 07:43 PM)
279 Views
resitagar
Active Level 3
Options
Galaxy S

Eylül 2025'ten Beri Güncelleme Yok 

Samsung Galaxy S24 Ultra modelini kullanmaktayım. Cihazım, Google Play sistem güncellemesini Eylül 2025 tarihinden bu yana alamamaktadır. Bu sorun, sadece benim cihazıma özgü olmayıp, Türkiye'deki (veya diğer bölgelerdeki) çok sayıda S24 Ultra kullanıcısı tarafından da deneyimlenmektedir. Sorunun kullanıcı müdahalesiyle (önbellek temizleme, fabrika ayarlarına sıfırlama vb.) çözülemediği, muhtemelen geniş çaplı bir yazılım uyumsuzluğundan veya dağıtım hatasından kaynaklandığı düşünülmektedir. Son Google Play Sistem Güncelleme Tarihim: (1 Eylül 2025) Cihazım en son Samsung aylık güvenlik yamasına sahiptir Bu durum, Google'ın sunduğu Project Mainline güvenlik ve işlevsellik güncellemelerinin eksik kalmasına yol açmaktadır. Sorunun acilen incelenmesini ve bir sonraki Samsung yazılım güncellemesi (Ocak 2026/Şubat 2026) ile birlikte bir düzeltmenin yayınlanmasını rica ederim. 
Özellikle online Bankacılık gibi işlemleri güvenlik açıkları nedeni ile riske atmakta Samsung ve Google ...
11 Comments
Galaxy S
Hiçbir telefona gelmiyor
0 Likes
resitagar
Active Level 3
Galaxy S
Bende onu yazdim zaten
Galaxy S
Özellikle s24 ultra diye belirtmişsiniz o nedenle öyle dedim modele özel sorun değil
0 Likes
resitagar
Active Level 3
Galaxy S
Değerli kardesim Ben kendi telefonumu ilgilendiren kısım icin yazdim Herkes yazsın benzerini ki büyükler (Samsung & Google ) bir çözüm üretsin
Genel sorun var biliyorum ama kimsede suya sabuna dokunmuyor 1 aydir Google ve Samsung ile yazışıyorum İnatla da devam edeceğim
0 Likes
selçuk07
Active Level 7
Galaxy S
Benim cihaz s25 ultra biara sıfırlama yapmıştım ve google play sistem güncellemesi temmuz ayına geri döndü ve halende temmuz şuanda
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
O tarihte kalmış olması ile yaşadığınızı düşündüğünüz sorun nedir
O tür işlere girmeyip direk bunu anlatmak daha faydalı olur
Örnek bende ağustosta kalmış ve bundan yana ben sorun yaşamadım dikkatimi de çekmiyor hangi ayda kalmış umurumda da değil
0 Likes
resitagar
Active Level 3
Galaxy S
Ekim ve Kasım ciddi güvenlik yamalari yayınlandı Bu yamalar Android açıklarını (virüs veya uzaktan erişim gibi kötü niyetli kisi ve uygulamaların ) kapatması icin "MUST" yazılımlar arkadaslar Herkes günümüzde Online bankacılık islemleri vs yapmakta ve bu açıklarını kapatmayan sistemler bizler için risk oluşturuyor kısaca
Ha benim işim olmaz diyen icin hayırlı işler dilerim
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Daha bir kaç gün önce Aralık güvenlik güncellemesi aldı s25 serisi endişenizi giderecek Google play sistem ile ilgili güncelleme değil zaten o store güvenlik açığı olduğunu düşündüğü uygulama barındırmıyor sistemin içinde
0 Likes
GRKN17
Expert Level 5
Galaxy S
Peki Google güncelleme o tarih göründüğü için yaşadığın sorunun adı nedir
0 Likes