Lyas7
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Son 1 haftadır yeni gelen güncelleme ile telefonumda space tuşuna bastığımda inanılmaz bir donma kasma sorunu ile karşı karşıyayım. S25 ultra gibi bir telefonda bunu yaşamak inanın ki beni deli ediyor. Telefonu kırmamak için kendini zor tutuyorum. Kendimde yazılımcıyım. Böyle basit bir sorunun çözülememiş olması sinirlerimi bozdu. Hayır telefonda sorun var desem yok. Tableti açayım dedim onda da aynı sorun var. Çözün şu sorunu artık.
3 Comments
ᴛᴀᴠşᴀɴʟɪʟᴇʙʟᴇʙi si
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2025 11:56 PM in
Galaxy S
Merhaba kardeşim 😊,
Klavye uygulamasını güncellemeyi ve verilerini silmeyi denediniz mi?
Ayarlar > Uygulamalar > Küçük filtre seçeneği var, ona basınız > Sistem uygulamalarını göster > Aramaya klavye yazınız ve ona tıklayınız > Depolama > Verileri sil.
Ardından yeniden başlatabilirsiniz.
Hala düzelmezse, yeni güncellemeler ile bu durum düzelecektir.
Klavye uygulamasını güncellemeyi ve verilerini silmeyi denediniz mi?
Ayarlar > Uygulamalar > Küçük filtre seçeneği var, ona basınız > Sistem uygulamalarını göster > Aramaya klavye yazınız ve ona tıklayınız > Depolama > Verileri sil.
Ardından yeniden başlatabilirsiniz.
Hala düzelmezse, yeni güncellemeler ile bu durum düzelecektir.
Lyas7
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-18-2025 12:04 AM in
Galaxy S
Merhabalar hocam bi çok şey yaptım ama düzelmedi tekrardan bir dediklerinizi yapayım teşekkür ederim bu arada 🙏😊
OğuzS25Iphone16 e
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-18-2025 12:04 AM in
Galaxy S
Katılıyorum tamamen skandal 🤦 Allah'tan bende bu sorun yok çünkü gerçekten kırabilirdim... bende de instagram whatsapp'ta yazi yazarken birkaç mesajdan sonra yavaşlıyor klavye kasmaya başlıyor 🤦