cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kilit

(Topic created on: 03-28-2025 10:14 PM)
124 Views
Members_58bAwOP
Beginner Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba,
Samsung s23 FE model telefonumda 2 ayrı güvenlik kilidi var 1.si pin 2.si parmak izi. Parmak iziyle telefona girşi yapabiliyorum ancak pinimi çok kullanmadığım için unuttum. buügn bütün hatırladığım pinleri denedim ve en sonunda 30dakika telefon kitlendi. şifremi unuttuma bastım ve hatırladığım şifrelerimi de kabul etmiyor. beklediğimde telefonumun kitleme süresi normale döner mi ilk başta yanlış yazınca 30 saniye gibi. ve şifremi nasıl sıfırlayabilirim bir yolu var mıdır çünkü telefon ilk açıldığında mecburi şifre girererek açmam gerekiyor.

6 Comments
Kaptan54
Active Level 4
Galaxy S
banada oldu ama ben denedim denedim fabrika ayarlarına sıfırlama açıktı sıfırlandı. sonrada google hesabımı açtım. şifre değiştirdim. bişeler oldu. belki sildirmek için mesaj göndermişimdir.
0 Likes
Members_58bAwOP
Beginner Level 3
Galaxy S

sıfırlanmadan pek şansı yok mu

Kaptan54
Active Level 4
Galaxy S
bilgim yok. Herkesin ilmi sınırlıdır.
0 Likes
Kaptan54
Active Level 4
Galaxy S
hesabının açık olduğu telefonla giriş yap tabii eğer varsa. Samrt switch mi ne bluetoothla, QR kodla okutiyon aktarıyo verlileri ancak hiç denemedim.
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Google cihazımı bul sitesinden telefonu sıfırlayabilirsin eğer cihazımı bul hizmeti açıksa
Members_58bAwOP
Beginner Level 3
Galaxy S

yorum teşekkür ederim ancak sıfırlamayı en son çare olarak düşünüyorum. samsung finddan da oluyor sanırım.