cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kilit ekranı bildirim ayarı

(Topic created on: 10-17-2024 02:28 PM)
218 Views
BohemyaLordu
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar benim kilit ekranım yüz tanıma ile açılıyor. Şimdi durumu şöyle anlatayım. Whatsapptan veya instagramdan bildirim geldiği zaman ben kilit ekranındayken bildirim içeriğini görmek istiyorum ama ekrana çift tıklayıp yüz tanıma algılandığı halde kilit ekranımda hâlâ wp veya instagramın uygulama simgesi görünüyor içeriği yine de göstermiyor. Durum böyle olunca mecbur normal ekranı açıp bildirim merkezini aşağı indiriyorum. Ayarlardan kurcaladım ama çözüme kavuşamadım. Nasıl yapabilirim bunu?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
alperen24q
Active Level 7
Galaxy S
Hocam isterseniz hiç şifre girmeden gorme şeklinde ayarlayabilirsiniz kilit ekranindayken ekrana basılı tutup kilit ekranı düzenleme seçeneğine gelip bildirim tuşuna basıp ordan ayrintilara basin ve kaydedin 1729164850897.jpg

View solution in context

Solution
LegasovXL
Active Level 4
Galaxy S
Neyse hallettiniz zaten, @alperen24q arkadaşın söylediği yöntemi kullanmak ayrıca güzel zaten, hem saydamlığını da ayarlayabiliyorsun hem de daha hoş bi görünümü var👏

View solution in context

0 Likes
8 Comments
Solution
alperen24q
Active Level 7
Galaxy S
Hocam isterseniz hiç şifre girmeden gorme şeklinde ayarlayabilirsiniz kilit ekranindayken ekrana basılı tutup kilit ekranı düzenleme seçeneğine gelip bildirim tuşuna basıp ordan ayrintilara basin ve kaydedin 1729164850897.jpg
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy S
Hocam teşekkür ediyorum yaptım. 🙏
alperen24q
Active Level 7
Galaxy S
Rica ederim 😊
LegasovXL
Active Level 4
Galaxy S
Yüzünüzü okuduğunda ana ekrana geçiş yapıyor mu yoksa kilit açılıyor ama hala kilit ekranındayken mi içerik görünmüyor?
0 Likes
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy S
Yüzü algıladığında kilit ekranında kalıyorum
Solution
LegasovXL
Active Level 4
Galaxy S
Neyse hallettiniz zaten, @alperen24q arkadaşın söylediği yöntemi kullanmak ayrıca güzel zaten, hem saydamlığını da ayarlayabiliyorsun hem de daha hoş bi görünümü var👏
0 Likes
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkür ederim size de sağolun
herjesus
Active Level 4
Galaxy S
Ben nasılsın kilit ekranda kalabilirim destek lazım
0 Likes