cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kayıttayken Oyunun Fps'i Düşüyor.

(Topic created on: 11-25-2024 05:01 PM)
118 Views
RsYnsV2
Active Level 7
Options
Galaxy S

Normalde 120Fps'Lerde Sabit Olan Oyun Kayıt Almaya Başladığımda 70,80Fps'Lere Düşüyor,Akıcılık Kalmıyor Videoda Önceden Böyle Değildi.

Galaxy S23

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
emptysdumb
Active Level 1
Galaxy S
Sebebi değişir. Telefonda yeterince yer kaldı mı? Arkada ne kadar uygulama açık? Oynadığın oyunun grafik seviyesi ne? Ne kadar süredir oyun oynuyorsun & kaydediyorsun? Önceden böyle değildi dediğinden söylüyorum, S23 boyutundan dolayı çok uzun vadede çok elverişli bir telefon değil bunun için. Fazla ısınır, zamanla performansı düşebilir.

View solution in context

4 Comments
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Samsung'un ekran kaydedicisi fazla kastırıyor. Üçüncü parti ekran kaydedicileri belki daha az kastırır/kastırmaz. Denemek lazım.
furkan06k
Active Level 7
Galaxy S
Bende Bir Problem Olmuyor Hocam benimde cihaz S23 Pubg Oynarken Kayıt Alıyorum Hiç Bir Problem Olmuyor Telefonu Hiç Sıfırladinizmi acaba?
Solution
emptysdumb
Active Level 1
Galaxy S
Sebebi değişir. Telefonda yeterince yer kaldı mı? Arkada ne kadar uygulama açık? Oynadığın oyunun grafik seviyesi ne? Ne kadar süredir oyun oynuyorsun & kaydediyorsun? Önceden böyle değildi dediğinden söylüyorum, S23 boyutundan dolayı çok uzun vadede çok elverişli bir telefon değil bunun için. Fazla ısınır, zamanla performansı düşebilir.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Samsung'un ekran kaydedicisinde böyle bir gariplik var. Ben ekran kaydı açtığımda telefon sanki 60hz'e düşüyormuş gibi oluyor, ne yaptığım farketmeksizin.
0 Likes