Original topic:

Kasma donma

(Topic created on: 4 weeks ago)
186 Views
kral123
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba öncelikle bende s23 ultra var güncelledim kasma donma olayı cok olmaya başladı herksstemi ayni bendemi tek sorun alali daha 2 sene olmadı 

0 Likes
9 Comments
LyasRnee
Active Level 9
Galaxy S
İşte kaç gündür anlatıyorum ultra diye sattıkları cihazların yonga setleri düz seri ile neredeyse veya tamamen aynı. O yüzden ultraları abartıyorlar. Dünkü yazan arkadaşlar burayı görürse sevinirim
0 Likes
kral123
Active Level 8
Galaxy S
Valaha rezil telefon kötülemek icin değil gercejtende berbat oluyor güncelleme sonrası bidaha almam Samsung
0 Likes
LyasRnee
Active Level 9
Galaxy S
Bir ultra telefonun çok daha iyi bi performans vermesi gerekir
0 Likes
LyasRnee
Active Level 9
Galaxy S
Bir Fe nin bir Ultradan üstün olduğunu onlara ben anlatamam maalesef. Belki görüntü fayda eder1778858501048.jpg
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Hersey sentetik testlerden ibaret degil , qualcomm exynos dan cok daha iyi bir optimizasyon ve verimliliğe sahip , s23 ultra kasiyorsa burda suç donanimda degil yazilimdadir
0 Likes
LyasRnee
Active Level 9
Galaxy S
Pil ve ısınma konusunda öyle olabilir ama bu performansı değiştirmez
0 Likes
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Isınma artarsa termal kısıtlamaya girdiği için performansta düşer
0 Likes
LyasRnee
Active Level 9
Galaxy S
Şimdi anlamadım ben bu fe deki işlemci geekbenchde snapdragona göre %20 25 daha yüksek çekirdek performansı veriyor. Ram hızları eşit. Senin cümlene göre exynos erken termal kısıtlamaya girip %25 daha yüksek aldığı snapdragonun altına mı düşecek performansı? Bana detaylarıyla açıkalrsan sevinirim. Bu sentetik testlere gelince burada test edilirken bu yomga setleri termal kısıtlamaya girmeyecek şekilde mi çalıştırlıyor yani çok kısa süre? Bilmediğim yerleri aydınlatırsan memnun olurum. Benim bildiğim geekbench testi 5 dakika telefon sıcak biçimde çalışıyor. Derecesini ölçmedim termal kısıtlaması hakkımda dikkat etmedim
0 Likes
Galaxy S
Aldınız mı gunceleme simdi kardeşim 7 24 saat nerede😂😂😂 bu gunceleme diye diye milletin başınız yediniz burda guncelemeden kaynaklı sorunlar vardır suçu hemen telefonu dayatiyorsunuz