cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kasma Sorunu ve Hızlı Şarj

(Topic created on: 01-01-2025 10:30 PM)
259 Views
alpmuaddib
Active Level 1
Options
Galaxy S

Herkese selamlar. Az önce Galaxy S23 cihazımla fotoğraf çekmeye çalışırken bataryanın %5'e düşmesiyle birlikte telefon kamerası kasmaya ve arka planda çalan şarkı takılmaya başladı. Telefonu 22.10'da şarja taktım ve 22.25'te %100'e ulaştı bildirimi geldi. Şok oldum. Telefon 15 dakikada %5'ten %100'e fırladı. Bir problem var gibi duruyor. Benzer durum yaşayan oldu mu?

12 Comments
F-I-R-A-T
Expert Level 1
Galaxy S
Bataryada sorun var
Yetkili servise müracaat edip değişim yapın sorununuz çözülür
Galaxy S
Hocam merhaba, batarya veya şarj cihazı sorunu yaşıyorsunuz. Çalıştığından emin olduğunuz bir şarj aleti ve kablosu ile tekrar denemenizi öneririm.
Galaxy S
👏👏👏
KediDostum
Active Level 10
Galaxy S
Sıfır mı aldın telefonu?
alpmuaddib
Active Level 1
Galaxy S
2023 Temmuz Ayında Vatan Bilgisayardan almıştım. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum. Şarjım şu an 68
alpmuaddib
Active Level 1
Galaxy S
Ben telefonu 2023 Temmuz ayında Vatan Bilgisayardan almıştım. Telefonun şarjı şu an 89'a düştü bile. İlk defa böyle bir şey yaşıyorum bu telefonda. Ayrıca bu tarz şeylere de çok dikkat ederim. Hiç bir anlam veremedim.
ienes
Expert Level 1
Galaxy S
Güncelleme ile ilgili bir sorun olabilir yakın zamanda yaptiysaniz
alpmuaddib
Active Level 1
Galaxy S
Hayır hatta şu anda bekleyen bir güncelleme var. O güncellemeyi yapıp tekrar kontrol edeceğim. Telefonun şarjı şu anda yüzde 75
Galaxy S
Galaxy S23 2 yıllık cihaz'dır bataryasında hemen sorun oluşmaması lazım ama siz yinede Samsung Members > Destek > Telefon tanılaması > Pil durumundan pil ölçümü yapın sorun varsa samsung yetkili servisinde batarya değişimi yaptırın sorun yoksa sarjı tamamen bitirin şarjı 0 (sıfır) olsun telefonun kapanır sonra telefonu şarja takın ve tamamen dolmasını bekleyin tamamen dolunca telefonu açın kontrol edin test yapın