cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Karanlık tema sorunu

(Topic created on: 09-08-2024 09:39 PM)
87 Views
oguzhan001
Active Level 1
Options
Galaxy S

image

Karanlık modu açtığım zaman instagram bu şekilde bi renk oluyo siyaha dönmüyor bu sorunu nasıl çözerim
8 Comments
ErenG09
Active Level 7
Galaxy S
Nasıl bir renk? Arka plan tonundan bahsediyorsaniz o instagramin karanlık mod için uyguladığı renk onu değiştiremezsiniz.
0 Likes
oguzhan001
Active Level 1
Galaxy S
S23 ultra kukkaniyorum abimde aybi telefonu kukkaniyor ve cervremdeki herkeste tan siyahken bende lacivertimsi bi renk var
ErenG09
Active Level 7
Galaxy S
Göz rahatlığı kalkanı açık olabilir veya ekran modu doğal olabilir. Eğer değilse Instagram verileri temizleyin tekrar uygulayın. Bir de sorun sadece Instagramda ise cihazın karanlık modunda sorun yoktur demektir.
0 Likes
oguzhan001
Active Level 1
Galaxy S
Instagrama da yazidim belki oblar cozer diye cunki sadece meta uygulamalarinda bunu yapiyor belki daha once basina gelen vardid diye buraya sormak istedim yinede tesekkur ederim
eeeeren
Active Level 3
Galaxy S
instagram kendisi getirdi bunu, güncellemeleri farklı zamanda veriyor herkese bende de böyle oldu düzeldiydi güncellemede
0 Likes
oguzhan001
Active Level 1
Galaxy S
Bends oyle dusundum ama dedigim gibi vaska telefonlarda amoled siyahı ama kendi tekefobunda böyke bir renk veriyor
0 Likes
AlvarAalto
Active Level 7
Galaxy S
instagram artık pure black olmuyor, maalesef. Koyu mavi bir arkaplana sahip ve buna alışmamız gerekiyor
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Instagram böyle yaptı yapacak bir şey yok başka cihazda böyle değilse ileride o da olur Instagram güncellemesi ona gelmemiştir