Resolved! Solved

Original topic:

Karşı Taraf Mesajını Siz Görmeden Silsin, Sistem Affetmesin (NotiStar)

(Topic created on: a month ago)
940 Views
mdlatiff
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Birinden tam mesaj gelirken ekrana bakarsınız, okumaya fırsat kalmadan karşı taraf aniden mesajı siler ve ekranda o sinir bozucu "Bu mesaj silindi" yazısı kalır. İçiniz içini yer değil mi?Çoğu kullanıcı bu silinen mesajları okumak için cihazı riske atan, bataryayı sömüren ve verilerinizi çalan üçüncü parti şüpheli uygulamalar indirir. Oysa akıllı bir kullanıcı cihazına virüs bulaştırmaz; Samsung mühendislerinin bizzat kodladığı gizli kalkanı kullanır!

​Karşınızda silinen mesajları yakalamanın uygulaması: NotiStar!

NotiStar Nedir ve Nasıl Çalışır? (Teknik Kısım)

Karşı taraf size mesaj attığı milisaniye, telefonunuza bir bildirim düşer. NotiStar, siz o mesajı hiç açmasanız bile o bildirimi havada yakalar ve kendi silinmez kasasına kilitler. Karşı taraf pişman olup WhatsApp'tan "Herkesten Sil" komutu gönderdiğinde, WhatsApp sadece kendi içindeki yazıyı silebilir.NotiStar'ın şifreli kasasına erişemez! WhatsApp'ta silinmiş görünen mesaj, NotiStar'da kabak gibi karşınızda durur.

Nasıl Kurulur ve Ayarlanır?

Bu üst düzey modül Good Guardians/Good Lock ailesine ait olduğu için mağazada gizli olabilir. Profilimdeki"Bölge Kilidi Nasıl Aşılır" makaleme bakarakFine Lock üzerinden anında indirebilirsiniz. Uygulamayı kurduktan sonra şu ayarları yapıyoruz:

1. Sistemi Uyandırın: En üstteki "Activate NotiStar" şalterini AÇIK konuma getirin.
  2. Hedefi Belirleyin (Application List): Tüm sistemi yormaya gerek yok. Listeye girin ve sadece WhatsApp gibi mesaj silinme ihtimali olan uygulamaları seçin.
  3. Zaman Makinesi (Notification Storage Period): Ekranın en altından bildirim saklama süresini "1 ay" veya "Sınırsız" yapın. Aylar önceki silinmiş bir mesaja bile dönüp bakabilirsiniz!
  4. Gizli Ajan Erişimi (Using on Lock Screen): Bu ayarı açarsanız, telefonunuz kilitliyken bile ekranda küçük bir ok işareti çıkar. Biri mesaj silerse, telefonun kilidini bile açmadan bu oku yukarı kaydırarak anında arşive sızabilirsiniz!

⚠️ Tek İstisna (Not):

Bu kusursuz sistemin tek bir kuralı vardır: Mesaj atıldığı anda cihazınızın internete bağlı olması gerekir.Eğer telefonunuz Uçak Modundayken (veya internetiniz kapalıyken) biri size mesaj atar ve siz internetinizi açmadan önce o mesajı silerse, bildirim cihazınıza fiziksel olarak hiç ulaşmadığı için NotiStar da onu göremez. Yani bildirim ağdan bir kez cihaza temas etmeli ki, kalkanımız onu havada yakalayabilsin!

Bırakın silsinler. Sistemin kurallarını siz koyun...

💡Küçük Bir Not: Herkesin işine yarayacak, cihazınızın gizli potansiyelini ortaya çıkaracak diğer rehberlerim ve güncel teknoloji analizlerim için profilimi takip etmeyi unutmayın. Gerçek bilgi paylaştıkça çoğalır!

image

image

image

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MoreFear
Active Level 6
Galaxy S
Bildirim geçmişi zaten bildirim ayarlarında mevcut. NotiStar daha uzun süre bildirim arşivi tutmak dışında ne işe yarıyor bilemiyorum.

View solution in context

Solution
ZiyaTr
Active Level 7
Galaxy S
Hocam sonuçlar geldi, eşime arayıp söyledim bana whatsuptan mesaj at hemen herkesten sil diye söyledim, bu arada telefonumun ekranı kapalıydı, telefona bakmadım yani, sonra mesaja baktım bildirim merkezinde duruyor, yani sistem çalışıyor

View solution in context

19 Comments
Solution
MoreFear
Active Level 6
Galaxy S
Bildirim geçmişi zaten bildirim ayarlarında mevcut. NotiStar daha uzun süre bildirim arşivi tutmak dışında ne işe yarıyor bilemiyorum.
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Bildirim geçmişi ilk çıktığında WhatsAppta çalışıyordu lakin geçenlerde bununla alakalı bi yazı paylaşmıştım sonra yorumlarda denildiği gibi kontrol ettim WhatsAppta çalışmıyordu. NotiStar WhatsApp dahil çalışıyor
ZiyaTr
Active Level 7
Galaxy S
Geçen eşimle denemesini yaptık whatsupla, bana mesaj at hemen sil dedim , bildirim geçmişinde duruyordu mesajı hala çalışıyor galiba whatsup ile
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Peki siz mesajı açtıktan sonra mı sildi açmadan mı sildi
ZiyaTr
Active Level 7
Galaxy S
Araba kullanıyordum, bana mesaj attı ve saniyesinde hemen sildi, ben bir 5 dk sonra arabayı durdurduğumda kontrol ettim gördüm mesajını, yani ben bakmadan sildi
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Hm bende niye olmuyor ya anlamıyorum. Eğer mesaj geldikten sonra uygulamaya girmeme gerek yok parmak izini okutup bildirimi görürsem ve karşı taraf silerse bildirim geçmişinde gözüküyor lakin ben hiç mesajı açmadan üstten bildirimi okumadan mesajı silerse mesela ekran kilitliyken mesaj gelirse ve silerse açtığımda bakıyorum bildirim geçmişinde yer almıyor
ZiyaTr
Active Level 7
Galaxy S
Benim telefonum arabada antroid otoya bağlıydı, acaba mesaj gelince sistem otomatik mesajı görüp açıp da öyle mi kaydetti, belki telefon arabaya bağlı olmazsa gözükmeyecekti, tam bilemiyorum, akşam tekrar deneyeceğim gelince ya da mesaj atayım eşime bana mesaj yollayıp hemen sil diye bildirimi fakan görmeden silsin .
0 Likes
mdlatiff
Expert Level 1
Galaxy S
Tamam sonucu bana da gönderebilir misiniz? O zamana yorum süresi dolmuş olur
ZiyaTr
Active Level 7
Galaxy S
Tabi ki şimdi eşime ulaşır ulaşmaz deneteceğm
0 Likes