Original topic:

Kameralar hep aynı

(Topic created on: 10-27-2025 12:28 AM)
507 Views
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Options
Galaxy S

İyi geceler arkadaşlar 

Samsung S serileri Katlanabilir Z serileri ve A serilerinin 50Mp lik kameraları aynı bence Sadece arada Donanım ve yazılım farkları var aradaki sengment ve fiyatlandırma buna göre oluyor bence...Sadece 200mp,lik tepedeki Ultra modelleri biraz öne çıkıyor burada

Ben burada S25 le çekilen 24 23 vs kameradaki kalite hep aynı 
A serisine gelince A56 55 54 53 36 35 16 15 vs uzar gider kameralardaki çekim hep aynı gibi geliyor bana tabiki benim görüşüm bu yanılma payımda var 

Bir kişi Eğer Samsung kullanıyorsa pil ve kamera kalitesi iyi olsun diyorsa Yapay zeka olarak çok bir beklentisi yoksa batarya performansı iyi olsun diyorsa bence çok abartıp S Serisi almasına gerek yok A56 A55 A36 A35 serilerinin kamera kalitesi olarak S serilerinden bir farkı olduğunu zannetmiyorum, Sadece burada Donanım yazılım ve Yapay zeka öne çıkıyor Samsung tarafında Hatta Apple tarafında İPhone 17 ile İPhone 11 serisinin bile kameraları aynı bana göre varmı bana katılan ?

14 Comments
Galaxy S
Bencede
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kameralar aynı değil ama A54 A55 A35 sarımsı canlısız ve soluk çekiyor A15 A16 kamerası iyi ama A36 bilmem de A56 nın kamerası iyileşmiş hem canlı hem kaliteli hem kontrastlı çekiyor
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy S
Vallahi o senin fikrin bende diyorum ki 50 mp lik kameralar hep aynı yazılımdan kaynaklı olarak kalite farkı öne çıkıyor bence sende haklı olabilirsin bende yada ikimizde yanılıyoruz belkide bilmiyorum ki 🤔😊👍
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy S
Ben a55 ile a35'in öyle çektiğini düşünmüyorum abi kamera puanları yakın ve iyi puanları var A55=108 puanı var A35=104 puanı var.Orta segmente göre iyi sonuçlar.
Galaxy S
Çok haklısın 200mp çok boş bence mp herşey değildir önemli olan sensör ki samsung kendi sensörünü kullandığı için böyle oluyor sonny kullansa müq
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Haklısın hocam 200 mp boş 50 mp daha iyi
Galaxy S
200mp tek artısı fotoğrafı yakınlaştırınca kalitenin düşmeyiş o nerde işine yarar tartışılır yanii😂
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Lensler aynı değil size katılmıyorum. Hatta aynı lense sahip olan modellerde bile yazılımsal olarak farklar var
GÖKHAN-S25
Active Level 8
Galaxy S
İşte bende bilmiyorum Vedat a da dedim yanılabilirim diye vallahi