Osman0640
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
S25 ultra
Video kaydı çekerken çızırtı ve görüntü titremesi yapıyor bu sorunu çözen oldumu güncellemesi yeni
7 Comments
BulutCloud
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2026 08:39 PM in
Galaxy S
Telefon yere düşürüldü mü? Stabilize özelliğinden kaynaklı olabilir, sistemsel vrya mekaniksel birkac hata bunu tetikleyebikir ve videodaki gibi yanlis calismasina sebep olabilir. Veya mıknatıslı birsey kullsnıyor musunuz, mesela kılıfınız powerbankiniz vs
Osman0640
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2026 08:58 PM in
Galaxy S
Sizce ne ile alakalı
BulutCloud
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2026 09:17 PM in
Galaxy S
Yüksek ihtimal hatalı bir model olsbilir fabrikadan hasarli veya istekssiz yanlisliklar ile bir parcasi kirik olsbikir ama bunlar ihtimal ,kesinlik vermiyorum bunlar yuzunden islevini bazen yanlis veya direkt olarak yerine getirrmemiyor cihazlar. Telefonu sıfırlamaktan zarar gelmez . Herseyinizi yedekleyip bir deneyin derim.
Osman0640
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2026 09:20 PM in
Galaxy S
Tamamdır deneyeyim uzaktan bağlantı yapılacak yarın ondan sonra son çare artık sıfırlama cihazı kendim yurt dışından aldım garantisi yok artık şansıma ne çıkarsa donanımsal mı yazılımsal mı yaptırcam diğer uygulamalarda yapmıyor ama sadece kendi kamera uygulamasında yapıyor çözemedim galiba yazılımsal inşallah
BulutCloud
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2026 09:21 PM in
Galaxy S
Umarım sorununuz çözülür 🙏
Osman0640
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2026 09:06 PM in
Galaxy S
Usta 3. Part bir uygulama kullanmaya başladım onda yapmıyor kendi kamera uygulamasına aynı hareketi yapıyorum kendi uygulamasına geçince yapıyor ne yapmam lazım
Osman0640
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-08-2026 08:44 PM in
Galaxy S
Telefonumu tek ayrı cebimde taşıyorum düşme olmadı kılıfsız kullanmadım genelde 1x ana kamera da yapıyor müşteri temsilcisi bana bunları yap dedi deniyorum bakalım
Kamera Uygulamasının Önbelleğini ve Verilerini Temizleme: Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Önbelleği Temizle ve Verileri Temizle seçeneklerini kullanın.
Cihazı Güvenli Modda Test Etme: Telefonunuzu güvenli moda alarak üçüncü parti uygulamaların etkisi olup olmadığını kontrol edin. Güç tuşuna basılı tutup ekranda “Güvenli Mod” seçeneği çıkana kadar bekleyin ve seçin. Ardından kamera ile video kaydı yaparak sorunun devam edip etmediğine bakın.
Farklı Bir Kamera Uygulaması Kullanma: Google Play Store’dan farklı bir kamera uygulaması indirip video kaydı yaparak sorunun uygulamaya mı yoksa donanıma mı bağlı olduğunu test edin.
Cihazı Fabrika Ayarlarına Döndürme: Sorun devam ederse, önemli verilerinizi yedekledikten sonra cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla yolunu izleyebilirsiniz.
Kamera Uygulamasının Önbelleğini ve Verilerini Temizleme: Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Önbelleği Temizle ve Verileri Temizle seçeneklerini kullanın.
Cihazı Güvenli Modda Test Etme: Telefonunuzu güvenli moda alarak üçüncü parti uygulamaların etkisi olup olmadığını kontrol edin. Güç tuşuna basılı tutup ekranda “Güvenli Mod” seçeneği çıkana kadar bekleyin ve seçin. Ardından kamera ile video kaydı yaparak sorunun devam edip etmediğine bakın.
Farklı Bir Kamera Uygulaması Kullanma: Google Play Store’dan farklı bir kamera uygulaması indirip video kaydı yaparak sorunun uygulamaya mı yoksa donanıma mı bağlı olduğunu test edin.
Cihazı Fabrika Ayarlarına Döndürme: Sorun devam ederse, önemli verilerinizi yedekledikten sonra cihazınızı fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla yolunu izleyebilirsiniz.