Original topic:

Kamera ve kameradan fotoğrafı çektikten sonra çekilmiş fotoğrafta soluklaşma

(Topic created on: 12-14-2025 10:23 PM)
157 Views
nora000
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba kamerada fotoğrafı çekmeden önce fotoğraf oldukça canlı görünüyor fakat kameradan fotoğrafı çekmiş olduğum an çekilmiş olan fotoğrafın rengi soluklaşıyor. Halbuki tiktokta kameram fotoğrafı çektikten sonrakiyle asla değişmiyor ve kameradaki görüntümle çekilmiş olan fotoğraf arasında **bleep** olmuyor iki şekilde de canlı oluyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim. Whatsapp da **bleep** atıldığında da kamera çekimim yine kalitesiz oluşmuş oluyor. Bu sorunu nasıl çözeceğim? Akıllı optimizasyon ilgili olan konu değil onu hallettim. Bu durum canlılığı soluklaştırmasıyla kaliteyi düşünmesiyle ilgili.

9 Comments
Galaxy S
Kamera ayarlarını sıfırlayın ve görsel zekayı kapatmayı deneyin. Çekimden sonra fotoğraf ne yapsanızda işlenir sadece azaltabilirsiniz
nora000
Active Level 1
Galaxy S
Maalesef bahsettiklerinizi yaptım fakat kamera fotoğrafı çektiği zaman kalite inanılmaz düşüyor ve soluklaşıyor halbuki tiktokta bu sorunu yaşamıyorum kamerada neyse fotoğraf halinde de aynı kalitede tiktoktaki kamera zaten benim kendi telefonumun kalitesinde tek **bleep** fotoğrafa dönüştüğü an kendi kameramda kalitesi düşmüş oluyor
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy S
Ayarlar,Ekran, ekran modu canlı veya doğal bundan olabilir mi diye düşündüm, bu ayarı doğal hale getirdiğimiz zaman ekrandaki renkler bayağı bir soluklaşıyor ve düşünüyorum ki Instagram'da farklı görünmesinin nedeni o ayrı ve farklı bir yazılım olduğundandır diye.
nora000
Active Level 1
Galaxy S
Şuan kameramda göründüğü gibi capcanlı kaydediyor fotoğrafları birisi ön kamera ayarlarını ss alıp atmıştı onu yaptım cok minnettarım
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy S
Güle güle kullanın olduğuna sevindim
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Galaxy S
Hangi ayar acaba?Ss alan kişi nereye attı?
nora000
Active Level 1
Galaxy S
Kamera ayarlarından bunları tikleyebilirsiniz1765745455367.jpg
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim
nora000
Active Level 1
Galaxy S
Eğer lazım olursa buyrun1765743610335.jpg