Original topic:

Kamera sorunu

(Topic created on: 03-15-2023 01:17 PM)
443 Views
carvis
Active Level 5
Options
Galaxy S

Evet çok çok saçma bir durum kamera uygulaması video çekmeden önce ve çekereken bildiğiniz kasıyor 60fps çekerken bile böyle.Çektikten sonra tamam videoda sıkıntı yok ama kasması çok çok saçma sadece yeniden baslatınca duzeliyor.

Neden böyle bi saçmalık var anlamıyorum.Yoktu önceden

BANA LÜTFEN KOPAYALA YAPIŞTIR MESAJI ATMAYIN BOMBOŞ ŞEY YAZIYORSUNUZ MODLAR ASLA İŞE YARAMAYAN.
Bir şey daha telefon güncel ve bana telefonu sıfırla demeyin yahu.Telefonu sıfırlamak ne bu mu çözüm.Böyle bi sorun olacaksa neden güncelleme getiriyosun samsung??

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera uygulamasının verisini sil düzelmezse Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
kamera ayarlarınızı sıfırlayın,eger düzelmezse bu bahsettiğiniz sorun 13 kuran herkeste(orta ve üst modellerde) oluştu ve yeni güncellemeyi beklemeniz gerekiyor.
0 Likes
carvis
Active Level 5
Galaxy S
sıfırladım aynı bence bunlar duzeltmez daha da geçmiş olsun bos yere 13 kurduk
KardoganFaruk
Beginner Level 4
Galaxy S
S20fe modelinde de bulunuyor eski tarihli güvenlik güncellemesi yapıldıktan sonra böyle oldu daha sonrada düzelmedi
Mertcan39
Expert Level 3
Galaxy S

Aynı sorun bende de var. fotoğraf çekerken bile kamera kasıyor.

25ultra
Expert Level 4
Galaxy S
Maalesef aynı şekilde
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kamera uygulamasının verisini sil düzelmezse Ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla.
Bölümünden cihazı sıfırlayın.
Sıfırlamadan önce önemli veri Varsa yedekleyin resim video ses dosyası gibi. Sorunumuzun çözülmediği durumunda yetkili serviste cihazı kontrol ettirin. Servis hakkında bilgi almak için Samsung destek hattını arayın. 4447711
0 Likes