Resolved! Solved

Original topic:

Kamera pusluluğu

(Topic created on: 03-30-2026 04:10 AM)
351 Views
kamera1
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung s 24 ultra kullanıyorum ön kamera ve arka kamera tost makinası gibi çekiyor zoom geçişlerinde beyaz renkler oluşuyor kamera çok kötü cihaz güncel halde

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba kamera1,

Çekim kalitesiyle ilgili bir sorun yaşıyorsanız, öncelikle kamera merceğinin temiz olduğundan emin olunuz. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek-Tanılama-Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Cihaz kamerasında farklı sorunlar da varsa, incelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD​​

View solution in context

0 Likes
15 Comments
Balabanbas
Active Level 5
Galaxy S
Ustam acaba ekran koruyucu veya lens koruyucudan olabilir mi eğer takılıysa
0 Likes
kamera1
Active Level 1
Galaxy S
Arka kamera da aynı lens yok gardaşım
0 Likes
AdaYağız
Active Level 7
Galaxy S
S24+ kullanıyorum ışık düşük ortamlar hariç böyle bir sorunum yok. Tanıdığımda s24 ultra var onda düşük ışıkta bile sorun olmuyor. Lensleri siliyor musunuz çekmeden
0 Likes
kamera1
Active Level 1
Galaxy S
Siliyorum kardeşim cidden bak s 22 ultra da var bende net bir şekilde s 24 ultrdan daha iyi fotoğraf kalitesi ön olsun arka olsun mesela ön kamera da sizin 30 megapiksel 50 megapiksel seçeneği yazıyor mu bende yazmıyor
0 Likes
astroyosx
Active Level 3
Galaxy S
Yada kameraya birşey kaçmış olabilir
0 Likes
kamera1
Active Level 1
Galaxy S
Sizde ön kamera da megapiksel modu yazıyor mu 50 32 gibi mesela
astroyosx
Active Level 3