Original topic:

Kamera olarak S23 Ultra mı S25 Ultra mı?

(Topic created on: 10-06-2025 09:29 PM)
177 Views
MKarahan_
Active Level 6
Options
Galaxy S

Hangisi kamera olarak daha önde (genel)? S23 Ultra mı S25 Ultra mı? Hem video hem fotoğraf için. 

17 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pek bir **bleep** yok aslında aralarında kamera konusunda fakat işlemci farkından ötürü S25 Ultra'nın kameraları daha iyi bir performans verebilir
0 Likes
MKarahan_
Active Level 6
Galaxy S
S25 Ultra'ya geçmeye değer mi sizce
0 Likes
S24FEARUK
Active Level 5
Galaxy S
S23 ultra dan s25 ultra geçmeye su yönden değer tasarımı daha guzel ve güncelleme destegi sürenizi 5 yil uzatmış olursunuz . Eğer maddi olarak hiçbir sorununuz yok ise s25 ultraya geçilebilir onun dışında biraz lüks bir geçiş olur eğer s23 ultra hala iş yapıyorsa
0 Likes
MKarahan_
Active Level 6
Galaxy S
Benim icin ekstra masraf olacak. Ama s25'in kamerası bariz daha iyiyse gecebilirim
0 Likes
S24FEARUK
Active Level 5
Galaxy S
Ben s24fe kullaniyorum pek bir bilgim yok ama bir video görmüştüm s23 ultra , s24 ultra ve s25 ultra yi karsilastiriyordu kamera olarak s23ultra ve s25 ultra yaklaşık aynı kalitede gibi duruyordu araştırmanızı tavsiye ederim eğer s25 alırsanız yaklaşık 5 yil daha fazla güncelleme destegi alacaksınız bence s25ultranin in tasarım harici tek avantajı o ama s23 ultra işinizi görüyorsa (ki gormesi lazim ) gerek yok
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S26 serisini bekleyin derim
0 Likes
MKarahan_
Active Level 6
Galaxy S
Ne zaman çıkıyor belli mi?
0 Likes
Anonymous