Gökhan_S25
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
10-20-2025 02:59 PM (Last edited 10-20-2025 04:50 PM ) in
Galaxy SSelam merhaba arkadaşlar Cumartesi sabahı yazdığım gibi Apple16 pro aldım .... Apple mağazada hem 17 hemde 16 serisini iyice deneyimledim... kameralar aynı kesinlikle bir tık işlemci farkı sadece ,,, ( Oda hissedilmez bile) o yüzden 17 ye kesinlikle o paralar verilmez.... Gerçi Samsung forumunda Apple konusu açmak ne kadar etik onuda bilmiyorum ama , bu olay sadece Apple 'nın değil Samsung 'un da sorunu hatta Samsung ta değil her markanın sorunu... buraya yazdıklarımın aynısını Apple forumuna da yazdım çoğu kişi beni haklı buldu... Markalar kendisinden başka kimseyi düşünmüyor malesef para gelsin nasıl gelirse gelsin mantığı hepsinin ana felsefesi,,, müşteri memnuniyeti onlar için hiçbir şey ifade etmiyor,,Apple forumunda değilim Samsung forumundayım madem Telefon alacaklara önerim,,, hani buraya yazıyorlar yaa onumu alayım bunumu alayım 24 mü 25 mi alayım yada şunu bunu falan beklesemmi hiç bişeyi beklemeyin yada ertelemeyin kardeşim cebinizde paranız hazırsa gidin hangisini istiyorsanız onu alın... Bu tavsiye yi sadece Bu forumda değil Apple de de yazdım... kendinize iyi bakın kalın sağlıcakla ( ara ara görüşürüz iyi günler ✨️👍
5 Comments
Mr-Doctor
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 03:12 PM in
Galaxy S
Apple tarafında kamera sıçraması 14 pro larda oldu ve o zamandan beri minik adımlarla diyafram da ilerleme oldu. Samsung da ise S20 de sıçrama yaptılar onlar da aynı şekilde megapiksel ve diyafram geliştirmesi ile ilerlediler. Son zamanlarda önceki nesline **bleep** atan tek marka gördüm o da huawei tarafı.. Eğer ki google desteği olsaydı eminim dünyada yok satardı. Ama fiyatları da Samsung ve Apple dan daha fazla olurdu çünkü orta segment sayılabilecek işlemci ile adamlar yüksek fiyat biçiyor cihazlarına. Konu sahibi arkadaşın dediği gibi paranız cebinizde kalsın 3 yada 4 nesil üstteki cihazları satın alın yani S24 ü olan S28 i beklesin
Gökhan_S25
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 03:14 PM in
Galaxy S
Aynen katılıyorum size Sadece bir tık işlemci farkı 🙏
serhatz04
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 03:28 PM in
Galaxy S
Hayırlı olsun.😊
Gökhan_S25
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 03:29 PM in
Galaxy S
Teşekkürler kardeşim ama S25 te hala bende onuda bırakmadım yanii 👍😊
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-20-2025 03:54 PM in
Galaxy S
Markalar artık büyük sıçramaları her sene değil de 2 3 senede bir yapıyor. S21 Ultra'dan sonraki büyük kamera gelişmesi S23 Ultra'daydı mesela. Aynı şekil 11 Pro'dan sonraki büyük sıçrama 14 Pro'da yapıldı.