xemrexusx
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba yani Android cihaz geçtim s24 ultra instagrama hikaye foto veya video atıyorum geçiş açıda felan fotoğraflar aşırı bulanık çıkıyor sosyal medya instagram felan olsun nasıl kaliteli fotoraf çekebilirim ayarı nedir video UHD 60 Fps ama kötü çıkıyor
Solved! Go to Solution.
3 Comments
caiisss
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-16-2024 08:34 PM in
Galaxy S
Yüklenirken mi kalite düşüyor dostum
xemrexusx
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-16-2024 08:37 PM in
Galaxy S
Evet mesela gece geniş açı ile çekerken de instagrama yükleyince iyice bulanık çıkıyor
Solution
caiisss
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-16-2024 08:41 PM in
Galaxy S
Android telefonların sosyal medya ile optimize edilmemesinden kaynaklı, Instagram ayarlarından veri kullanımı ayarlarından en yüksek kalitede yükleyi seçip yüksek çözünürlüklü medyayı wifi+mobil veri yapın,
Capcuttan fotoğrafı 15 saniyelik video yapıp yüklersenizde kalite kaybı normale göre daha az oluyor
Ve benim farkettiğim birşey eğer şarkı kapağı veya şarkı sözleri özelliğini koyuyorsanız fotoğrafın üzerine kalite fazla düşüyor, sadece müzik seçeneğini deneyin müzikle paylaşıyorsanız
Capcuttan fotoğrafı 15 saniyelik video yapıp yüklersenizde kalite kaybı normale göre daha az oluyor
Ve benim farkettiğim birşey eğer şarkı kapağı veya şarkı sözleri özelliğini koyuyorsanız fotoğrafın üzerine kalite fazla düşüyor, sadece müzik seçeneğini deneyin müzikle paylaşıyorsanız