cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kamera Sizin İçin Çok Önemli Mi ?

(Topic created on: 12-02-2024 01:21 PM)
141 Views
Hıdırz
Active Level 3
Options
Galaxy S

Son yıllarda telefonların kamera gelişimi incelediğim de aradaki farkı sadece ben mi **bleep** edemiyorum? Tamam bir çok farklı özellik geldi ama zoom dışında inanılmaz bir **bleep** göremiyorum, S20 Ultra ve S24 Ultra arasındaki farka bakıyorum, arada **bleep** var, S24 Ultra daha iyi fakat binlerce dolar, aradan geçen onca yıl ve sürekli telefonların kameralarının konuşulması çok anlamsız geliyor.

16 Pro Max yerine S23 Ultra kamerasını kulansam hayatımda inanılmaz bir değişiklik olmayacak ama sanki inanılmaz bir üstünlük varmış gibi lansman ediliyor, aynı durum İphone 14 Pro Max ile S24-25 Ultra içinde geçerli. (Zoom hariç)

Kamera sizin için çok mu önemli, cidden kameralar üzerinde değişiklikler, geçen zaman ve verilen para karşısında yeterli mi ya da abartılmıyor mu sizce ? 

8 Comments
L-DRAGO
Active Level 7
Galaxy S
Gelişim var tabikide ama iPhone cihazların Samsung cihazlardan daha iyi kamerası var diyenlerin teknolojiden bir gram anladıklarını sanmıyorum. En basitinden youtube üzerinden (mrwhosettheboss) kanalını takip etmenizi öneririm hocam. Apple ve Samsunga amiralleri her zaman kamera konusunda kiyaslar ve detaylı bir şekilde kategorilere ayırıp kiyaslar hemde.
0 Likes
Hıdırz
Active Level 3
Galaxy S
Gelişimi olduğu tabii ki de gerçek ama soeum şu: Gelişim cidden geçen zaman ve verdiğimiz para için yeterli mi ? Herkesin kıyaslamalarda açık bir üstünlükmüş veya abartıldığı kadar yeterli mi ?
0 Likes
L-DRAGO
Active Level 7
Galaxy S
Yok hocam o kadar abartılacak bir konu değil aslında. Tabi bunları Samsung ve Apple için söylüyorum. Çünkü iki firma o kadar cimri hâle gelmiş ki kamera sensörlerini güncellemeden her yeni çıkan modellerini peynir ekmek gibi satıyorlar. Ben Apple ve Samsung için kameralarının sensör değişene kadar hatırı sayılır bir gelişme olacağını sanmıyorum.
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
s23den s24 ultra ya geçecektim. Kameralarını kıyasladım bir **bleep** göremedim. Zaten fotoğrafın netliği ekran kalitesiyle belli oluyor. Benim attığım fotoya adam eski bir cihazla bakınca zaten o kadar görebiliyor. Bu konuda çok haklısınız
Hıdırz
Active Level 3
Galaxy S
S24 Ultra kullanıyorum, eski bir cihaza baksam bile arada inanılmaz bir **bleep** göremiyorum, aradaki asıl **bleep** diğer kameralar oluyor genelde.
Zoom özeliği ama çok iyi.
beyazads23
Active Level 5
Galaxy S
S23 u sırf kamerasi icin almistim gecen sene
Hıdırz
Active Level 3
Galaxy S
Peki önceki telefonunuz neydi
0 Likes
beyazads23
Active Level 5