cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kamera Kendiliğinden Açılıyor

(Topic created on: 04-16-2024 04:37 PM)
485 Views
Denixius
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba, 

Samsung S23 FE kullanıyorum. Kamera iki gündür kendiliğinden açılıyor ve fotoğraf çekiyor. Bu neden oluyor?

Teşekkürler,
0 Likes
8 Comments
Galaxy S
3. parti yazılım indirdiniz mi? Telefona hard reset atmanızı öneririm. Virüs var gibi...
0 Likes
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
Üçüncü parti herhangi bir şey yüklemedim. Ayrıca, telefondan da browser kullanmıyorum.
0 Likes
Galaxy S
İndirdiğiniz başka bir uygulamaya kamera erişim izni verdiğinizden olabilir İzinleri kontrol edin Kamera uygulamasının verilerini silip telefonu yediden başlatın
0 Likes
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
İzinleri inceledim, ancak ilgili saatlerde herhangi bir erişim göremedim. Acaba kullandığım hardcover'dan kaynaklanıyor olabilir mi? Yani yan tuşa fazla baski uyguluyor olabilir mi? Çünkü yan tuş çift tıklandığında kamerayı açma özelliği aktifti.
0 Likes
Solution
Galaxy S
Olabilir O özelliği kapatıp bakın Virüs te olabilir Kaspersky virüs taraması yapın Uygulama tercihlerini ve tüm ayarları varsayılana sıfırlayın Olmazsa yedekleri alıp cihazı resetleyin
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
Kaspersky ile tam tarama yaptım, ama herhangi bir sorun bulamadı. Uygulama tercihlerini inceleyeyim.1713195974984_1713195974970_0.jpg
0 Likes
Denixius
Active Level 3
Galaxy S
Uygulama tercihleri ve tum ayarlari sifirlayinca şimdilik çözüm oldu. Eğer tekrarlanır haber ederim. Teşekkür ederim.
Galaxy S
Rica ederim Sorununuzun çözüldüğüne memnun oldum