cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kalkan Türkçe dil desteği

(Topic created on: 3 weeks ago)
320 Views
Pars86
Active Level 3
Options
Galaxy S

Son güncelleme ile çeviriler için Türkçe dil desteği kalkmıştır bu nedenle samsung Türkiye kullanıcıları için ciddi bir güven problemine yol açmıştır. Ülkemizi yok sayması ve kaldırılan Türkçe dil destekleri yüzünden samsung benim için bitmiştir. İPhone bu konuda hiç bir müşterisini madur etmemiştir. Sonraki tercihim iphone olacaktır. Samsung hayal kırıklığı oldu....

20 Comments
Nidavellir
Active Level 4
Galaxy S
Mesajda 10 defa Türkçe dil desteği kalkmış yazıyor ama neyden kalkmış yazmıyor....
0 Likes
Pars86
Active Level 3
Galaxy S
Mesajda 10 defa Türkçe dil desteği kalkmış yazıyor ama neyden kalkmış yazmıyor....
0 Likes
Pars86
Active Level 3
Galaxy S
Kalem ile yapılan çevirilerde kalktı ve Al uygulamalarına gelecek dil desteği gelmedi 8 yıldan buyana Bixby için Türkçe dil desteği sunulacak denildi ama sunulmadı. Eskiden Bixby kamera çevirisinde Türkçe dil desteği vardı şimdi o da yok.
Nidavellir
Active Level 4
Galaxy S
Bixby için ve Galaxy AI için resmi bir duyuru asla yapılmadı. Sadece Samsung un haber sitesi olan blog da Türkçe dahil 4 dilin 2024 sonunda eklenmesi planlanıyor tarzında haber girildi.
0 Likes
Arif33332
Active Level 7
Galaxy S
Aynı şeyi düşünmeye başladım bundan sonra ki cihazım iPhone olacak gibi
Nidavellir
Active Level 4
Galaxy S
Saçma sapan kıyamet safsatası zaten Google ın daire içinde arama özelliğini açınca çeviri özelliği geliyor boş boş ağlamanın lüzmü yok.
0 Likes
Pars86
Active Level 3
Galaxy S
O zaman bu özelliğin olmasının anlamı yok siz gooleden yapın. Burada yorum safsatası yapmayın bir çuval para verip aldıysam ve bu özelliğin reklamını yaptıysa bunu vermek zorunda. Google diye bir alternatif var diye buna şükredecek değiliz. Şükreden etsin ülke olarak bu yüzden bir arpa boyu yol katedemiyoruz zaten, herkes mutlu verilmeyene bile şükrediyoruz.
Nidavellir
Active Level 4
Galaxy S
O özellikle ilgili reklamı aç göster merak ettim. AI çeviri zaten en başta da Türkçe desteklemiyordu.
0 Likes
Pars86
Active Level 3
Galaxy S
Samsungun avukatlığını mı üstlendiniz acaba ben memnun olmadığım konuları yazdım memnunsanız devam edin, kendinizi yormayın. Ben memnun değilim ve dile getiriyorum.
0 Likes