cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kablosuz şarj

(Topic created on: 02-17-2024 10:13 PM)
411 Views
mtcobanoglu
Active Level 4
Options
Galaxy S

image

Samsungun orijinal kablosuz powerbank ini kullanıyorum , bu zamana kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım powerbank te herhangi bir sorun yok başka cihazlarda denediğimde çalışıyor. Kendi cihazımda 1 , 2 dakika sonra bu uyarıyı alıyorum. (KILIF TAKMADAN KULLANIYORUM.) Cihazın şarj konusunda her türlü problemleri mevcut 2 sene oldu s23 fe geçmek mantıklı mı?
9 Comments
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
Düz s22 ile s23 u birbirinden ayıran özellikleri neler? S24 o kadar bütcem yok
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
Pil harici ısınma vs hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Telefonu verince üstüne istediği miktar bu değer mi ?1708199250541.jpg
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
128 mis ama ben çok hafıza doldurmuyorum zaten bu da 128 max 70 GB dolu 256 bile olsa 20k fiyat farkı çok bence. Samsung kendi ürünlerine daha az değer biçiyor. Elma ya daha fazla veriyor
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Farklar donanımsal olduğu kadar da yazılımsal farklar var pil konusu s22 ciddi manada büyük sıkıntı Gen 1 ısınma sorunu yüzünden pil ciddi oranda resmen içiyor
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
Ben bunu alırken daha s23 çıkmamıştı öve öve bitiremeyip bana bu cihazı satan vatan computer çalışanına selam olsun o zaman 😀
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Şuan ne kullanıyorsunuz
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
Düz s22
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Bende S22 den S24 geçtim tavsiyem S23 maddi gücün el verisli ise hemen geç el verisli değil ise S23 FE de geçebilirsin ama s22 yazılımsal olarak daha iyi olduğunu unutma
0 Likes
mtcobanoglu
Active Level 4
Galaxy S
Son güncellemeden önce s22 kamerasından da çok memnundum güncelleme ile fotoğraf çekmekten soğudum. Şuan bu sorunum için ne yapabilirim
0 Likes