cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kılıf

(Topic created on: 06-12-2024 11:57 AM)
532 Views
telefonkullanıcısı
Active Level 6
Options
Galaxy S
Spigen marka kılıf almayı düşünüyorum güzel ve dayanıklı mi yoksa sadece ismi mi var birde kılıf önerirsiniz sevinirim cihaz s24+
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet güzel kılıftır hocam tavsiye ederim
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğru şimdi Baktım Liquid Air Bulunmakta Güzel Modeldir İnce Tasarımı Bulunmakta darbe Emicilihi Bir Rugged kadar değil Maalesef ama Spigen Ve Ucuz Bir altarnatif Olduğundan Orjinal siteden isteyebilirsiniz. 😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Size bu konu da katılmıyorum hocam amerikapostam ve amazon güvenli e ticaret siteleridir.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Orası Biraz istisna Ama Uzun süre Bekletmekte Onur Kardeşim. 😊

Internette bu tazr Alışverişe dikkat etmek gerek Çok Mağdur Kalan arkadaşı bilmekteyim. O yüzden herseyin Olabildiğince Orjinal Ve Güvenilir sitesinden Almak En doğrusudur.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dediğim gibi bu konu da size katılmıyorum yıllar dan beri amazon dan alişveriş yaptim bir çok da iade gönderdiğim ürünler oldu ve hiç bir sorun yaşamadım amazon bu konu da A dan Z ye kadar güven veriyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Anlıyorum Onur Kardeşim ama İnternet Ve internetten alışveriş Sanıldığı Kadar Güvenilir değildir.

Avrupa'daki daha Doğrusu Yirt dışında İnternetten alışveriş Kültürü pek Yoktur, Gidip O Ürün Mağazadan alırdı Çünkü Markanın zaten Shop Tarzında Mağazaları Vardır Bizdeki Apple Store yada Samsung Store Gibi.

Şimdi Amazon Güvenilir zaten O Konuya Birsey demiyorum yanlız Alış Veriş Yapmayı bilene Güvenilir.

Şimdi İnternetten alışveriş İçin Pekçok Tüyo Vardır Onur Kardeşim.
Satıcı, Puan, Değerlendirmelerin Gerçekliği,Fiyat Vb.

Bunlara Bakmak Büyük onem arz ediyor amazonda her zaman Amazon.Com yani Orjinal Amazon deposunun sattığı Satıcılar alırım Duruma Göre Markaninds Sattıkları Oluyor, Gidip Bilinmeyen bir saticidan alınırsa Hem Depozitosu Olur Hem de İade Mümkün Olmaz Kardeşim.

Bunlar Hepsi Burada Ve Trendyol içinde Geçerli, Yada MediaMark içinde Geçerli.

Internette Pekcok kişinin Bilmediği kadar fazla Dolandırıcılık Hile Vardır.

O Yüzden Güvenilir Satıcilardan Ve Güvenilir sitelerden almak, Kazandığın Paranın Hakkına Sahip Çıkmak demektir Bence.

Dediğim Gibi Bu Konuları Yurt dışında da Araştırdım Bu Doğrultuda Düşünmektedir.

Örnek Olarak Hayatımda N11'den alışveriş Yapmadın Nedeni Irada ki satıcıların sorunlu Ve N11'in Yeterli Füvenilirligi Alıcıya sağlamamasindan Kaynaklı Aynı Zamanda Denetim Mekanizmalarını Çok düşüktür.

İllaki Bir insana Denk gelecek değil ama Pek çok kişi tanıyorum Onlar Bu Tarz Konulardan fazla Müzdaripler, İnternet Alışverişi Kolaya Alınabilecek bir Konu değil Bu yüzden daha Çok şeye değişiminde çok uzadı Yazı. 😄
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Ya Onur Memberstamı Yatıyorsun. 😂 Daha Yeni mesajı Attıktan Hemen beğendin.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Pusuya yattım hocam 😂 internetten almiş olduğun ürünler de 14 gün yasal iade hakkın var amazon dan aldiğin ürünler de 30 gün iade hakkin var sebeb göstermek bile zorun da değilsin satici ve gönderici n11 trendyol hepsiburada amazon olunca tabi daha sağlam olur e ticaret aslın da 14 gün iade hakkın olduğu için güvenlidir ancak bazı kòtü niyetli saticilar çok sorun çikartiyorlar bu saticilari tespit edip ilişik kesilmesi gerekiyor.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Pusucu seni. 😂😂
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Daha Doğrusu S24 Plus İle Bende İlgilenmektedir ama Baktığım Kadarıyla Pek Bulamadım Yoksa Çok iyi Spigen Modelleri Önerebilirim Size. 😊