cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kılıf Önerebilir Misiniz?

(Topic created on: 02-12-2025 09:53 PM)
647 Views
itzRabel
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhabalar, S24 Ultra aldıktan sonra çizilmelere ve düşmelere karşı koruması için idareten bu kılıfı aldım. 

image
Xiaomi 13T ile çekilmiştir

Cihazıma yeni bir kılıf arıyorum. Bu kılıfta beni rahatsız eden şey ise ön tarafında üst ve alt çerçeveyi içine alırken yanları tam almaması ve buna bağlı olarak üstte ve altta ekran kenarlarını ince gösterirken yanları kalın tutması. Bu estetik olarak hoş gelmiyor ve ara ara kılıfsız kullanmayı daha güzel bulmama sebep oluyor. Bildiğiniz ya da kullandığınız kılıflardan önerebileceğiniz marka ve modeller var mı?

10 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
Bugün elime ulaştı kesinlikle al derim Spigen'den şaşma derim 1739386582594.jpg

View solution in context

Solution
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
Çok premium hissiyatı var çok ince ve çok hafif sivriliğini bile göstermiyor asla ağırlaştırmıyor iz bırakmıyor asla

View solution in context

Solution
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
1 gün içinde geliyor hızlı teslimat fiyatı aşırı uygun gerçekten indirimde kaçırma derim

View solution in context

Solution
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Ustam manyak bir bütçen varsa Smart View kılıf önerebilirim, cihaza ayri bi hava katıyor,

View solution in context

Solution
SerCnYtmez
Active Level 8
Galaxy S
Bende o liquid air kılıfı s23 ultra için aldım. Telefonu hasardan koruyacak güçte değil ama teli kaba yapmıyor bir çok kılıf gibi en azından

View solution in context

Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Spigen tek geçerim.

View solution in context

Solution
skocak75
Active Level 4
Galaxy S
Benim favorim spigen ve Nillkin süper şuan ben kullanıyorum her ikisinide ikiside bir birinde güzel ve kalite biraz fiyatları yüksek ama çok süper.

View solution in context

Solution
skocak75
Active Level 4
Galaxy S
Çok beğeneceğinden eminim spigeni Nillkinde çok güzel kalite

View solution in context

Solution
Galaxy S
Spigen optik armor alabilirsin s23fe cihazım için kullanıyorum koruması gerçekten sağlam

View solution in context

Solution
Galaxy S
Benim dediğim optik armor bu ben 2024 senesinde 899 liraya aldım 1739391765489.jpg

View solution in context

31 Comments
Solution
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
Bugün elime ulaştı kesinlikle al derim Spigen'den şaşma derim 1739386582594.jpg
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Çok güzel duruyor, güle güle kullanın efendim. Yeşil rengine bayılırım. Muhtemelen ben de bu kılıftan alacağım şimdi 😂
Çok teşekkür ederim 🙏
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Tutuş hissiyatı nasıl bu arada? Yanlar düz mü yoksa S24u'nun o hafif yuvarlaklığını yansıtıyor mu? Ayrıca kayma durumu yaşıyor musunuz?
0 Likes
Solution
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
Çok premium hissiyatı var çok ince ve çok hafif sivriliğini bile göstermiyor asla ağırlaştırmıyor iz bırakmıyor asla
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Muazzam bir haber. Yarın sipariş veriyorum. Çok teşekkür ederim 😊🙏
Solution
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
1 gün içinde geliyor hızlı teslimat fiyatı aşırı uygun gerçekten indirimde kaçırma derim
Solution
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Ustam manyak bir bütçen varsa Smart View kılıf önerebilirim, cihaza ayri bi hava katıyor,
itzRabel
Active Level 6
Galaxy S
Bütçem var, ama kapaklı kılıf sevmiyorum
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Bende dede işi gibi düşünüp pek yanasmamistim ama en azindan telefonun guvende olmasi hissi ve minik ekraniyla güzel oldu. Tabi zevk meselesi kapakli kilif😂
0 Likes