cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

KİLİT EKRANI

(Topic created on: 10-16-2023 12:02 PM)
330 Views
itsthesenior
Active Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba Galaxy s23 kullanıyorum ve şöyle bir şey farkettim. Kilit ekranından kamerayı açınca neden son kullanılan uygulamalarda hala çalışır olarak kalıyor? Önceden iPhone kullanıyordum ve böyle bir şey yoktu. Bunu düzeltmeleri gerekmez mi? Ekranı kapattıktan sonra son uygulamalarda kalmaması gerekir diye düşünüyorum. Katılır mısınız?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba itsthesenior,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

7 Comments
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
Dediğiniz şey çok mantıklı kilit ekranından kullanıyorsak çok acil bir durum haricinde büyük ihtimalle şarj tasarrufu için kullanıyoruz demek diye düşünülebilir
Arka planda çalışıp pili tüketecek bizde onu kapatmak için tekrar kilit açacaz ozaman manası kalmıyor gibi.
itsthesenior
Active Level 5
Galaxy S
Evet aynen öyle. Bunu samsung tarafına nasıl iletebiliriz bilginiz var mı?
0 Likes
Serdar66
Active Level 7
Galaxy S
Sağ alt köşede destek yazan yerden müracaat yapabilirsiniz topluluk kısmından
0 Likes
itsthesenior
Active Level 5
Galaxy S
Tamamdır.
0 Likes
srdrdmrl77
Active Level 10
Galaxy S
Adı üstünde kapatığın son uygulama. Genelde son uygulamalarda gözükür
0 Likes
itsthesenior
Active Level 5
Galaxy S
Kilit ekranında açtığın uygulamanın gözükmemesi daha mantıklı geliyor bana. İphone telefonlarda olduğu gibi.
0 Likes
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba itsthesenior,

Bu görüş ve önerilerinizi bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekte ve ilgili birimlere iletmekteyiz.

Teşekkürler.
MOD