cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Isınma sorunu

(Topic created on: 07-10-2020 09:11 PM)
1033 Views
HakanKoca
Active Level 3
Options
Galaxy S

3 gündür aksam telefonu sarja takıyorum sonra ısınmayan başlıyor (sarja takmadan önce telefon soğuk oluyor cihaz s10e)

Normalde aksam takarken normal sarj ediyorum bu gun hızlı sarj açtım ama kablo sarji yazıyor üstelik 3 saat diyor 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba HakanKoca,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Şarja taktiğin zaman samsung members a girip intreaktiklerden şarj usb yerini kontrol ederim tavsiye ederim eğer çalışıyorsa sıkıntı yoktur

Birde kardeşim şuan cihazdan bilgisayara takıp veri alabliyormusun eğer alamıyorsan şarj soketi bozulmuştur

Kardeşim birde samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim oradan kontrol ederler size göre dönüş yaparlar
HakanKoca
Active Level 3
Galaxy S
teşekkürler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sorun adaptöründe olabilir samsung mağazasından yeni bir adaptör alabilirsiniz bence dedi topraks9plus arkadaşım dememi istedi
Galaxy S

Selam Dostum, 

Telefonların şarj olurken ısınması çok normal bir durum cihazın kullanma klavuzundada yazar.

Hızlı şarj sorununa gelince kabloyu bir tera tak birde düz tak hangisinde hızlı şarj yazarsa o şekilde takarsın.

Eğer hızlı şarj yazmıyorsa ayarlar a gelin ordan cihaz bakımı ve pil yukarıda 3 nokta olacak ona tıklayın ve ayarlara tıklayın.o sayfadan hızlı şarjı aktır edin ve tekrar deneyin.

Bunları yaptıktan sonra sorununuz düzelecektir.

Eğer düzelmezse ve ısınma aşırı derecede oluyorsa ikisinide ayrı bir şekilde hata raporu gönderin ve gelecek güncellemeleri bekleyin. 

HakanKoca
Active Level 3
Galaxy S
37 derece oluyor . Özellikle de sol tarafı ısınıyor
0 Likes
Solution
User0000006
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba HakanKoca,

Ben Turuncu, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Yardım alın > Hata raporları > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes