cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Isınma batarya

(Topic created on: 01-17-2025 07:34 PM)
133 Views
avcibeyt
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar benim cihaz çok isiniyor oyun yok ama sosyal medya video ingram uygulaması kullanınca bazen elime çok sıcak oluyor yeniden sıfırla felan yapsam bi değişiklik olirmu

11 Comments
Burak_A35_5G
Active Level 4
Galaxy S
Ya sıfırla ya da ram plusu kapat.Uygulamaları derin uyku moduna al ve 2 gün de 1 yeniden başlat
0 Likes
kereewm
Active Level 6
Galaxy S
İki günde bir yeniden başlatılması biraz gereksiz. Otomatik programlamalar mevcut, her hafta 1 kere yeniden başlatma yeterli 😊
0 Likes
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Kafanıza göre kural çıkartmayın ben her gün 1 defa yeniden başlatıyorum ne yani gereksiz mi yapıyorum yanlış mı
0 Likes
kereewm
Active Level 6
Galaxy S
Kardeşim önce ortamı ve beni germe. İnsan gibi karşılık ver. İstersen her dakika yeniden başlat bize ne kime ne. Burda ufak ufak bilgilendirme yapıyoruz. İlla her hafta 1 defa başlatın demiyorum. "Yeterli" diyorum.
0 Likes
kereewm
Active Level 6
Galaxy S
Ayrıca zahmet edip İnternet'e yazarsanız haftada 1 defalık yapılmasının uygun olduğu söyleniyor. İster yap istersen her gün istersen hiç yapma. Keyfine bağlı bir mesele. İyi günler :)
0 Likes
Ysmnna53
Active Level 5
Galaxy S
Benimde 1 aydır boyle bi cozum bulamadım hala
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Daha önce sıfırladıysan sorun düzelmedi ise tekrar sıfırlamak Muhtemelen sorunu çözmeyecek daha önce sıfırlamadıysan sıfırlamanı tavsiye ederim sorunun düzelmediği durumunda servise göstermende fayda olabilir
0 Likes
avcibeyt
Active Level 6
Galaxy S
Yok aldığım gibi kullaniyom
ibatuu
Active Level 2
Galaxy S
Soguk ortamlarda da isiniyo kim diyor isinmadigini benim kide isiniyo oyun oynamadığım halde
0 Likes