- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Evet dostlar 5 nisan 2025 tarihinden bugüne aktif olarak s25+ cihazımı kullanmaktayım ve pil sağlığım hala %100 ve pil döngüm ise 73. Son gelen 2 adet güncelleme ile pil performansı gözle görülür şekilde düştüğünü farkettim ve ısınma da arttı. Oyun oynayan birisi değilim abartı derecede cihazı zorlayacak uygulamalar kullanıyorum. İşte olduğum zamanlar ekran çözünürlüğünü hd+ da kullanmama rağmen tam şarjda kullanım süresi 17-19 saat arası. Mobil veri ve Konum sürekli olarak açık durumda. Arada müzik dinliyorum 30dk civarı. Erkan parlaklığı adaptif ve 120hz de kullanıyorum. Şarj ederken de çok acelem yok ise 25wt ile şarj ediyorum. Buna rağmen 1 günü çıkartamaması şarj olurken değil normal kullanımda da kılıf kullanmama rağmen ısınıyor. İzinli olduğum günlerde yoğun olarak sosyal medyada da geziyorum(YouTube ve instagram). Isınma problemi içim %40 daha büyük olan buhar odası çok daha güçlü bir işlemci ile beraber 12gb ram dahilinde rezalet bir performans ortaya çıkarmayı başarıyor. Hard reset attım cihazı sıfırlamadan önbelleği yani ram temizliği yaptım tekrar tekrar kullanmış olduğum ayar özellik gibi şeyleri gözden geçirdim. Yetmezmiş gibi cloud verileri yerine sıfırdan kurulum yapmama rağmen sosyal medya da uzun ve yoğun kullanımda şarj yetmiyor işlemciye ne kadar yük biniyor olabilir ki? Ekranı qhd+ da kullanmak bana biraz abartı geliyor iş zamanı hd+ günlük kullanımda fhd+ kullanıyorum. Dizi film izlemediğim sürece asla yüksek kalitede içerik izlemiyorum. Ama her ne olduysa son gelen 2 adet güncellemeden sonra oldu ve ilk aldığımda aşırı derecede memnundum ama bu ısınma problemi ve şarjın 24 saati bulmadan tükenmesi can sıkıcı bi durum oldu ve yaptığım şeylere inat aynı şekilde problem yaratması gına getirdi. Yeni bir güncelleme gelene kadar sabredeceğim oldu da düzelmedi teknik servise başvurmaktan başka bir seçeneğim kalmıyor açıkçası. Bu kadar iyi ve güçlü bir cihazın nasıl bu hale geldiği muamma ama amiral gemisi olan bi cihaz orta üst seviyede olan a serisi ile aynı performansı sağlaması bana biraz absürt geliyor. Ve sizden ricam benim gibi s25 serisinden cihaz kullanan yada çevresinde kullanan dostlar sizlerinde benim gibi bir problemi varmı? Varsa yorum atarsanız çok sevinirim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2025 06:17 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-21-2025 07:47 AM in