cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Iraktan Aldım Yarı Fiyat Beyler

(Topic created on: 04-23-2024 09:54 AM)
826 Views
Rockersahin
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Fiyatına Ne Diyorsunuz Ben Iraktan Getirttim S23 Ultra 4k 60 Kare 8k 30 Kare Video Çeken Kamerasının Performansı Dünyanın En İyi Kamerası Olarak Kabul Edilen Telefonlardan Bir Tanesi Rüya Ötesi Bir Telefon Ve Ben Iraktan Kuzenim Getirdi Almak İsteyenlere Tavsiyem Iraktan Alabilirsiniz Müthiş Cihaz 🤘😂 Bu Arada Fiyatı Nasıl Buldunuz 62000 Tl 😂 Bu Arada Yurtdışı S23 Ultra Telefonları 12gb Ram 256gb Hafıza Var Yani Anlayacağınız Cihazların İyisinide Yurtdışına Vediyorlar Türkiyeye Hep Bir Düşük Kalite Telefonları Veriyorlar Benim Telefonum 12gb Ram 256 Gb Hafıza Ve Snapdragon 8 Gen 2 İnanılmaz Ve Resimler Ektedir Keyifli İzlemeler Ve Okumalar 😂 Yarı Fiyatına Alma Mutluluğumu Anlatamam 😂 2 Tane Fotoğraf Ekledim Gördünüzmü 😂🤘

image

image

23 Comments
Galaxy S
Hayırlı olsun A54 ten kurtuldun 😁
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
A54 ve A73 De Var Hâlâ Duruyorlar Gayet A73 Hâlâ Mükemmel Ama Samsung A54 Hâlâ Rezalet Durumda Ve Piyasaya Bu Telefonun A55 Modelini İtelediler Ayrıca 19500 Liraya Yani Samsung Artık Fiyat Performans A Serisi Cihaz Yapmıyor Ben 2022 Yılında Samsung A73 Aldım Fiyat Performans Telefonu Hâlâ Canavar Gibi Bir Ara Şarj Soketi Sorunu Oluştu Sonra Kendiliğinden Düzeldi Garanti Kabul Etmedi Diye Tüketici HakeM Heyetine Başvurdum Bakalım Sonuç İyi Gelirse Telefonu Değiştirticem Yada Yenileticem Sonucu Bekliyorum Sonuç Gelmesede Hâlâ Mükemmel Bir Cihaz Samsung A73 🤘 A54 Bu A73 Telefonun Yakınından Geçemez 🤘😂IMG_20240423_100046_834_1000003337_1713855647.jpg
Galaxy S
ALLAH DAHA COK VERSIN REIS 🤟🇹🇷
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Sanada Allah Daha Çok Versin Kardeşim Benim 🤟
AlperGüler
Active Level 9
Galaxy S
Samsungun işte 2.eldeki deger kaybi bundan yari fiyatina getirip ufak paralara yada ucretsiz imei atilmasindan dolayi kim 2 kat fazla verirki 🤣
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Tam Üzerine Bastın Alper Güler Ayağını Kaldırmalısın Muazzam Bir Anlayışla Doğruyu Söyledin Bendede O Dert Yok Rahat Ol 😂 Ben Mardin Nusaybinde Yaşıyorum Burada S24 Ultra Ve İphone 15 Promax Fiyatlarını Duysan Gülersin Iraktan Geliyor Ve Irakta Vergi Yok Ve İyi Cihazlar Gidiyor Iraka Mesela Bendeki S23 Ultra 12gb Ram 256 Gb G
Hafıza Gerisini Sen Düşün Bizim Türkiyeye Ekonomi Yüzünden Hep Düşük Kalite Cihazları Veriyorlar Herkese Duyurulur 😂😂😂🤘🤘IMG_20240423_100843_359_1000003338_1713856123.jpg
Cihad4423
Active Level 5
Galaxy S
Kral senin a54 düşmanlığın nereden geliyor bizdeki cihazlar maşallah süper herseyiyle sen şu cihazi garntiye versene yada biz yardımcı olalım sana fazla düşmanlık etme bize😀
Rockersahin
Expert Level 1
Galaxy S
Cihatcım Şimdi Bendeki Telefon Sorunsuz Bir a54 Ama Bunun İşlemcisi Tepkimesi Bir A73 Cihazın Önüne Hâlâ Geçemedi Sebebide Net Anlatıyorum İşlemci Ve Kamera Performansı Yotubeda Bununla İlgili Performans Videolarim Var 1 Sene Önce Çıkmış Olmasına Rağmen A73 108 mp Kamera Ve Snapdragon Fotoğraf Performanslarını senin icin paylaşırım istersen bir ara
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Imei kaydı ile neredeyse aynı fiyata gelmiyor mu?