cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Internettemi bir sorun var

(Topic created on: 03-18-2022 12:18 PM)
244 Views
zcc
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaslar YouTube neden video surekli dönüyor wifiden hadi arada  gidiyor benim ama hattin netinde sıkıntı  olmamali ruzgar var ondanmi ki etkilendi sizdede varmi birsey herhangi birsey

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Merhaba, mobil veri ile bağlantı kurduğunuzda eğer belirttiğiniz sorunu yaşamıyorsanız, bağlantı kurduğunuz WiFi ağında sorun vardır. İnternet sağlayıcınız ile görüşmenizi öneririm. Eğer mobil verideykende yotuube sorunu devam ediyorsa, internet bağlantı ayarlarınızı sıfırlamanızı ve tekrar denemenizi öneririm. Ayriyetten youtube ön belliği temizle işlemi yaparak ve güncellemelerini denetleyerek işlemlere devam edebilirsinz. 

View solution in context

0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zcc,

Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > YouTube > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Kullandığınız internet sağlayıcısından kaynaklı durum olabilir. Telefondan yapılabilecek diğer işlemler; 

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Galaxy S
Bendede var o sıkıntı
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Aaa bende benim wifide sıkıntı var sandim genel olarak sıkıntı var ozaman hizi düştü netin buraya yobe girebiliyorum ama video izletmiyor sadece sayfalar açılıyor değişik havadan heralde
Arda-G780G
Active Level 7
Galaxy S
Aynı sorunu hem mobil veri'de hem WI-FI'da yaşıyorum.
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Bende superonline musteri hizmetlerini aradim guncelleme resetleme vs biseyler yaptilar debin deger iyi diyor hic farkinda degil heralde netin geneli gidik yani havadanmi aklima o geldi ama bilmiyorum tabi
Arda-G780G
Active Level 7
Galaxy S
İnşallah kısa sürede çözülür.
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Merhaba, mobil veri ile bağlantı kurduğunuzda eğer belirttiğiniz sorunu yaşamıyorsanız, bağlantı kurduğunuz WiFi ağında sorun vardır. İnternet sağlayıcınız ile görüşmenizi öneririm. Eğer mobil verideykende yotuube sorunu devam ediyorsa, internet bağlantı ayarlarınızı sıfırlamanızı ve tekrar denemenizi öneririm. Ayriyetten youtube ön belliği temizle işlemi yaparak ve güncellemelerini denetleyerek işlemlere devam edebilirsinz. 

0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zcc,

Bu durum için Ayarlar > Uygulamalar > YouTube > Depolama > Veriyi Sil adımlarını uygulayabilirsiniz.

Kullandığınız internet sağlayıcısından kaynaklı durum olabilir. Telefondan yapılabilecek diğer işlemler; 

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

• Modeminizi yeniden başlatmayı ve farklı Wi-Fi ağlarında bağlanmayı deneyiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes