cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Instagramda kalite bozulması

(Topic created on: 03-18-2024 03:32 PM)
809 Views
ÇağlarS23
Active Level 7
Options
Galaxy S
Çektiğim fotoğrafın instagramda düştüğü hale bakar mısınız:d 
image

0 Likes
ÇağlarS23
Active Level 7
Galaxy S
Telefonun kendi kamerasından çekilen görüntü bu😄
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Nasıl ? Bende hiç böyle olmuyor kamera uygulamasından çekip çıkıyorum sonra instagrama atıyorum fazla düşmüyor hayret ettim şu an
ÇağlarS23
Active Level 7
Galaxy S
Yeni gelen mart güncellemesini yapmış miydin ?
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Evet hatta buraya ilk yazan bendim mart güncellemesi gelmiş diye
ÇağlarS23
Active Level 7
Galaxy S
Sadece bende mi sıkıntı var anlamadım 3-4 gündür paylaşıyorum zaten kamera sorununu.Sadece instagramda değil kendi kamerasından çekince bile galeriye girip fotoya baktığımda bina kenarlari falan yukarıdaki görsel gibi titrek bir şekilde duruyor dümdüz olmuyor yani elektrik kabloları da öyle
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Onu bilmiyorum hocam benimki cam gibi çekiyor gayet güzel istersen samsung un 444 77 11 numarasını ara konu ile ilgili bilgi al belki kamera modülünde sorun varsa ücretsiz değiştirirler
ÇağlarS23
Active Level 7
Galaxy S
Mart güncellemesinden önce sıkıntı yoktu sonra böyle oldu güncelleme yaptıktan sonra
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Hmm belki yazılımsal bir hata olmuştur güncellemelerden sonra bazı kişiler çok pil tüketiminden şikayet etti belki sende de pil değil de kamera hatası olmuş olabilir bir görüş bence ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorlar
0 Likes
Galaxy S
Üşenilecek bir şey mi ki. Ben her telefonda her zaman kendi uygulamasını kullanırım?
0 Likes
Emirhan_S23
Active Level 10
Galaxy S
Evet üşenilcek bir şey iphone ve s24 aliesinde bu sorun yok galiba ama

Uygulamaya (ig,snep vs.) girmişim 1 sn de çekip paylaşmak varken öbürüne gircem çekicem sonra gidip seçip olmuş mu diye bakıp paylaşıcam
0 Likes