cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Instagram video yorumu kapanma sorunu

(Topic created on: 08-24-2024 09:45 PM)
207 Views
Erpaşa21
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Telefonum s23 ultra Instagram uygulamasını açtığımda bir videonun altına yorum yapmak istersem aniden uygulama kendini kapatıyor diğer uygulamalarda böyle bir sorun yok önbelleği temizlediğimde Bir **bleep** kendine geliyor yorum yapabiliyorum ama sonradan tekrardan aynı sorun ile karşılaşıyorum uygulamayı silip tekrar yüklediğimde de yine aynı sorun devam ediyor yardımcı olabilir misiniz

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Erpaşa21,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

6 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Uygulama çöküyor. Önbellek temizlemek yetmez verileride temizleyin. İşe yaramazsa mecburen güncelleme beklemek zorundasınız. O süre zarfında Instagram Lite kullanılabilir
Erpaşa21
Beginner Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam ben de dediğiniz gibi Instagram lite kurdum ama yine aynı şekilde devam ediyor
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Çok garip. Instagram Lite, Instagram'ın WEB sürümüdür. Instagram'ın WEB adresine gidin. Sekme yüklendiğinde Chrome üzerinden 3 noktaya basıp Ana Ekrana ekle diyin. Aynı deneyimi yaşatır. Büyük ihtimalle bu şekilde çökme sorunu kalkar
Erpaşa21
Beginner Level 4
Galaxy S
Çok teşekkür ederim hocam 👍 deneyeceğim
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür
0 Likes
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Erpaşa21,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD