cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ISINMA SORUNU

(Topic created on: 03-09-2024 12:20 AM)
433 Views
SukruCil
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhaba s21 ultra kullanıyorum telefonu kapatıp açınca veya yeniden başlatınca telefonda nedense 40 dereceleri görüyor ve otomatik parlaklık adaptif parlaklık kapalı ekran kararıyor bu sizdede aynı sorun var mı yada farlı cıhazlar da da aynı sorun yaşayan var mı neden oluyor bu sorun bu böyle sorunlar yaşayanlar dönüş yapabilir mi 

image

10 Comments
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
İlk açılışta uygulamalar devreye girdiği için a nlık yükselme normal
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim.

Cihaz kapatıp açınca Isınması çok onemli bir konu değil yoğun işlemden kaynaklı ısınma olabiliyor.

Diğer konu maalesef çözümü olabilen birsey değil. Cihaz Isınınca otomatik pil ömrünü hesaba katıyor bu yüzden Oto Parlaklık açık olmasa da Parlaklık kısacaktır.

S20 Serisinden Kullanıcı Arkadaşlarında benzer bir sorunu var maalesef.
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Peki bataryaya sağlığına bi zararı oluyor mu 40 dereceleri görmesi
Tolgaa94
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Yani Olmuyor Genelinde. Sadece Sürekli 40 Ve üzerini gören Isınma Ana Cekirdek etrafında ki termal macunu yıpratır.
(Tabi bu konu eğer sürekli görürse sıkıntı yaratır.)
Buda uzun vadede bozulmaya neden olabiliyor. 😊
Alpointernet
Expert Level 1
Galaxy S
Yeniden başlatma sonrası telefonun ısınması çok normal. Çünkü en başında işletim sistemini başlatıyor. Ondan sonra arka planda birsürü uygulama ve servisi çalıştırıyor. Bunların hepsini de bir anda yaptığı için doğal olarak telefon ısınıyor.
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Bende s24 ultra kullanıyorum kablosuz şarj da 40 dereceyi görüyor mesela 40 derece olmadan 37-38 de şarj dan alıyorum soğuyunca tekrar koyuyorum şarj a bisey olacağından değil de 40 derece psikolojik sinir benim için
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Bi an yaz ayı bunaltıcı bi sıcak olunca aynen o psikolojiye giriliyor 😂😂
0 Likes
sekobaskan
Active Level 9
Galaxy S
Yazın telefon şarjı daha hızlı bitiyor zaten batarya ısındikca hızlı bitiyor yazın 40-45 dereceleri görür telefon zaten çok yüksek derecelere gelince kendi kapanıyor yani dert etmeye gerek yok