cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

IOS 18 🤙🏻

(Topic created on: a month ago)
373 Views
CGRZBN
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Telefonum resmen iphone 16 oldu 😄😄 Bu sefer cidden çok iyi olmuş güncelleme. 16 Eylül Pazartesi günü saat 20.00'da güncelleme gelecek dendi ve her zamanki gibi dakikası dakikasına tam 20.00'da geldi. iPhone 16 serisi bile gelmeden bütün cihazlara yeni ios sürümünü gönderen apple küçük bi tebriği hakediyor sanırım. Diğer S23 plus ve A72 cihazlarımızada bi an önce güncelleme bekliyoruz sevgili samsungdan diyicem ama oneui 7'nin betasının tarihi bile surekli erteleniyor. Zaten daha 2021 model olan A72'nin güncelleme desteğini bitirdiler bile ama S23 plus için beklemeye ve fıtık olmaya devam 😅😂

24 Comments
ademsahin
Active Level 1
Galaxy S
Evet bu konuda haklısınız her ne kadar Samsung seviyor olsam da güncelleme konusunda henüz bırakın Apple geçmeyi yaklaşan bir marka bile yok. Bir gün Apple'a geçersem bu kesinlikle güncelleme kaynaklı olacaktır.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Katılıyorum. Sevelim yada sevmeyelim hakkını vermemiz gereken yerde vermeliyiz. Eleştirmemiz gereken yerdede eleştirmeliyiz.
ademsahin
Active Level 1
Galaxy S
Bir de ilginçtir görüyorum S23 modellerine ve bazı daha alt modellere one ui 6.1.1 güncellemesi gelmiş ama benim s24 telefonuma hala gelmedi. Hayır normalde Türkiye cihazlarına daha geç gelmesine alıştık da benim cihazım Kanada'dan gelme bana da gelmedi. Hangi modeli alsam o cihaz güncelleme konusunda sıkıntı yaşıyor 🤣
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Aslında nerenin cihazı olduğu önemli değil. Çünkü herkese gelmiş olması lazım. Samsungla görüştünüz mü? Farklı bi sıkıntı olmasın?
0 Likes
ademsahin
Active Level 1
Galaxy S
Yok hocam görüşmedim 6.1 geldi ancak Eylül güvenlik yaması olan 6.1.1 henüz gelmedi.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
S23 plus aldı bizim. O yüzden diyorum. Ama sizin cihaz önceki güncellemeleri sorunsuz aldıysa buda gelecektir. Yinede gecikmesi garip tabi
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Eylul yaması olarak grlmiyor agustos olarak geciyor bizte
0 Likes
ademsahin
Active Level 1
Galaxy S
Son gelen güncelleme ile benim sürüm one ui 6.1 görünüyor normal mi yani bu bir de saçma değil mi daha alt modeller bizden daha güncel şu an ki hali ile 😂
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Bilgisayarda smart switch indir telefonla baglantı kur hata varsa direk ordan indirsin
0 Likes