cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

I PHONE GİBİ TAM EKRAN YAPMA

(Topic created on: 01-19-2024 04:48 PM)
440 Views
Anaflaxi
Active Level 5
Options
Galaxy S

image

Üst taraftaki işaretlediğim saatin, şarjın olduğu kısım I Phone da kullanılabiliyor. Samsunta ise beyaz veya siyah ince bir bant oluyor. Bizim kullanma şansımız var goodlock veya ayarlar kısmından?

13 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Good Lock'ta böyle bir şeyin olduğunu sanmıyorum ama bence yapılabilir. Mesela Google Keep uygulamasında o bant yarı şeffaf bir hâldeydi. Neden tüm uygulamalarda tam şeffaf olmasını sağlayacak bir uygulama yapılamasın?1705672618880.jpg
Anaflaxi
Active Level 5
Galaxy S
Iphone'da o şeffaf kısım da yok çok güzel duruyor
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Tam ekran modu gibi bir şey istiyorsunuz galiba. Mesela YouTube'da tam ekran moduna geçince durum çubuğu da kendi tam ekran moduna geçiyor: Yukarıdan çekmedikçe kendisini gizliyor. Labs'te buna benzer bir özellik var, ama sadece bölünmüş ekran görünümünde çalışıyor. Evet, 3. GIF'teki gibi bir şey fena olmazdı aslında.1705679182098.gif1705679205030.gif1705679251467.gif
Anaflaxi
Active Level 5
Galaxy S
Iphone 14 pro sonrasında yapmışlar göze çok hoş geliyor. Ekranda kullanılmayan alan neredeyse yok
0 Likes
Anaflaxi
Active Level 5
Galaxy S
Navigasyon çubuğu da aynı şekildeydi, goodlock uygulamasından yaptım1705673042541.jpg
0 Likes
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
Bu goodlock uygulaması İngilizce oldugu için hiç bişi anlamaıyrum türkçe olmuyo mu
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Google Asistan'da şöyle bir seçenek çıkıyor mu? İşinize yarayabilir.1705678372234.jpg
0 Likes
nurylmzA34
Expert Level 3
Galaxy S
Sildim işime yaramıyor diye zatende öyle
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Google Asistan'ı mı sildiniz?🤨 Google Asistan, Google uygulamasına gömülü olduğu için Google uygulamasını silmelisiniz, onu da normal yollarla silemezsiniz.
0 Likes