cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Işıklı ve flaşlı bildirim

(Topic created on: 11-26-2023 06:10 PM)
324 Views
giovannidrogo
Active Level 1
Options
Galaxy S

Selamlar, ışıklı veya flaşlı bildirim özelliğini açmak şarj tüketimini arttırır mı acaba?

7 Comments
A14SamsungTr
Active Level 3
Galaxy S
Evet
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Led kullanıldığı için o kadar arttırmaz o anda yanıp söndüğünde ufak bir miktar enerji kullanır
0 Likes
giovannidrogo
Active Level 1
Galaxy S
Teşekkürler. Exynos işlemcili telefon kullandığım için tereddüt ettim de
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Exynos kötü bir İşlemci değil bana göre. Kim bütçesi neyse o paraya en iyisini almak ister bundada bir sorun yok. Exynosa gelirsek az ısınır az Güç tüketir ama çok performans vermez.
giovannidrogo
Active Level 1
Galaxy S
Valla işte hocam yeni s23 fe aldım. Exynos ama optimize edilmiş exynosmuş. Fiyat performans diye. Nothing phone 1 den geçtim. Nothing in sadeliğini ve akıcılığını biraz aradım. Samsung da çok reklam var. Neyse ki dns den ayar yapıp reklam sorununu çözsüm. Telefonu 5 gündür kullanıyorum ilk 2 güne göre batarya ve performans iyileşti. Umarım one ui güncellemesi ile performansı da nothing w yaklaşır. Nothing de de samsung daki kadar arayüz ve kişiselleştirme özelliği(duvar kağıdı ve kilit ekranı seçenekleri iyi değil. Kamerada gece çekimi özelliğinden samsung daha iyi geldi. Heralde istediğim telefon için s 23, s23 Plus seviyesine çıkmak lazım ama o kadar para vermek de saçma geliyor bir telefona
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Doğru
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet,tüketir çünkü arka plan için görev vermek,ışığın ve treşimin enerji ihtiyacı şarj tüketir.
0 Likes