cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Huawei saat ile ses sorunu

(Topic created on: 01-06-2024 10:54 PM)
1517 Views
alican18
Active Level 3
Options
Galaxy S
Merhaba
Daha öncesinden de defalarca buradan paylaştığım soruna samsung çözüm bulamadı, son olarak servise gönderin dendi onda da %100 garanti veremiyorlar. S23 telefonuma Huawei whatch gt3 pro saatim ile bağlıyım. 2 ay öncesine kadar hiçbir problem yaşamadım ama 2 ay önce gelen güncelleme sonrası bana gelen çağrılarda karşı tarafın sesi bana gelmiyor ama benim sesim karşıya gidiyor ve çağrı esnasında zil sesinin susması gibi sorunlar başladı. Aynı durumda olup çözüm bulabilen oldu mu acaba ?
10 Comments
kahraman06
Active Level 6
Galaxy S
Cok arastirdim bende bulamadim cozumunu
Reox
Active Level 2
Galaxy S
Merhaba cevap aşağıda
0 Likes
alimuratcelik
Beginner Level 3
Galaxy S
Bu sorunu bende ve eşimde yaşıyoruz. Ben bağlantı yapmayarak çözüm sağlayabildim sadece. Samsung bize git bizi saatlerimizden al diyor kısacası. Bu sorunu çözeceklerini sanmıyorum.
0 Likes
alican18
Active Level 3
Galaxy S
Bağlantı yapmazsakta saat Bi işe yaramıyor maalesef. Bende sizin dibi düşünüyorum başka saati kullanma diyorlar
0 Likes
Reox
Active Level 2
Galaxy S
Merhaba cevap aşağıda
0 Likes
Members_oNJbzGc
Beginner Level 2
Galaxy S

herkes bu sorunu yaşıyor ve çözemiyorlar. ilk kez apple ürünü yerine samsungun çok övüldüğü s23 ultra ile android kullanıcısı oldum. özetle samsung ve android pişmanlıktır.

0 Likes
Reox
Active Level 2
Galaxy S
Merhaba cevap aşağıda
0 Likes
Reox
Active Level 2
Galaxy S
Merhaba herkese aynı sorun bende de oluyordu ben çözümü buldum. O kadar çok aradım ve denedim ki sonunda oldu. Ama çok nadiren aynı sorunu yaşadım belki ayda 1-2 kere
0 Likes
Reox
Active Level 2
Galaxy S
Aynı anda hem huawei uygulaması hem de Bluetooth devreye giriyor o sebeple telin ayarlar kısmından Bluetooth seçin, oradan saati bulup ayar butonu(çark) tıklayın. Orada üç seçenek olacak
1-aramalar
2- giriş cihazı
3-temassız erişim
Bundan aramaları kapatın
Saatten yinede görüşüp aramayı alabiliyorsunuz hatta konuşabiliyorsunuz umarım işinize yarar1704812180694.jpg
0 Likes