cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hp victus 16 satıp tab s 10 ultraya geçeceğim

(Topic created on: 03-17-2025 07:03 PM)
250 Views
gülaç
Active Level 7
Options
Galaxy S

Leptop özelikleri 16 gb ram ddr5 windows 11 pro ryzen 7 7 7840 hs rtx 4060 144hz ekran ...

35 bin tl ye satıp tab s10 ultra almak mantıklı mı??
16 Comments
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Ne iş yapacağina bagli
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Muhendislik okuyacaksan leş gibi karar
gülaç
Active Level 7
Galaxy S
Yok ders falan benim için önemli olan pil süresi oyun oynamıyorum saten masa üstüm var oyunumu ondan oynarım
gülaç
Active Level 7
Galaxy S
Üniversite te için alcam oyun oynamam yani ders çalışmam lazım leptopların pil ömrü yetersiz geliyor ve fan sesi var ben hem okula götürcem
0 Likes
Galaxy S
Ders çalışmak içinse ve oyun oynamak için ayrıca pc zaten mevcutsa alabilirsin bana sorarsan ben de bütün günümü Tab S9da geçiriyorum derslerimden dolayı, not alıyorum sürekli ses kaydı da dahil, ve kişisel işlerimi de hallediyorum. O tablet seni epey uzun bir süre götürür.
0 Likes
maximum12
Active Level 5
Galaxy S
Ders icin tablet daha iyi olur kalem vb seyleriyle s10 plus veya s10 ultra ikiside gayet iyi seceneklerdir
Galaxy S
Git Asus Tuf A15 Al, sesiz moda alınca şarjı 10 saat bilr gidebiliyor, bende 4050'li versiyonu var mükemmel.
0 Likes
gülaç
Active Level 7
Galaxy S
Knk ben leptoptan bıktım ben pil konusunda hiçbir oyuncu leptopa güvenmiyor ayrıca senin dediğin leptopu kullandım max 2 saat şarjı gidiyor abartmışın 10 saat ne benim telefonum o kadar şarjı dayanıyor
Galaxy S
Abartmadım dostum, Asus Tuf A15 90 watt bi bataryayı sahip. Armour ve Ghelper yazılımından eko mod, fanlar sessizde 10 saat görebiliyor, film izlerken v.s 11 saati bile görebiliyor.
0 Likes