cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hiper Geçiş Yıldız İzleme İşlemini Unuttuysanız Galaxy AI Yanınızda 😍✨️

(Topic created on: 03-19-2024 09:09 PM)
2325 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, 

Bir yıldızın yolculuğunu izlemek eğlencelidir. 😍 Uzun pozlama sayesinde yıldızları hızlı çekim çekerken bazen yıldız izleme butonu aktif etmeyebiliyoruz .Saatlerce bekleyip, yıldız butonu aktif olmadığında ki hüsran Galaxy AI ile son buluyor 😍

image

Yıldız izleme butonu aktif olmasa bile Hiper geçiş video çekildiyse veya fotoğraf çekildeyse galerinize gelip videonuzu yukarı kaydırıp "Yıldız izleri " butonu karşınıza çıkıcak kolayca o videoya Galaxy AI işlevini kullanıp yıldız izlerini videoya dahil edilecektir

image
Görüntü temsilidir (Gif olduğu için görüntü bozuluyor)

Gece gökyüzündeki yıldızları fotoğraflamamıza ve yıldız izleri oluşturmamaza olanak tanıyan Galaxy AI özelliklerinden yararlanın 😍
64 Comments
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Çok tanıdık bir gönderi 😅😅
Elinize sağlık güzel bir post oldu.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Aramızda 😅 😅 Teşekkürler kardeşim benim 😊
Gelemedi bir türlü one uı 6.1 nelerr yapıcam ama gelmiyor ki gönderi yapalım😅😅
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
En son 28 mart dendi. Bakalım yarın ne diyecekler. 😅🤣
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen öyle dediler bakalım merakla bekliyoruz 😊😅
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Tabi bu özelliğide s23 serisine verirler s22-s21'e vermezler düşünüyorum.Alfatürk sana bir şey soracam one ui 6 geldiği zamanlar forumda biri one ui 6.1 ile gelecek bütün özellikleri ayrıntılı şekilde paylaşmıştı öyle bir gönderi vardı sen paylaştınmı sen paylaşmışsan eğer bakmak istiyorum.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yıldız izleme s21 e kadar vardı ama bu yapay zeka yıldızı işlemeyi hangi modele gelir onun hakkında net bilgiye sahip değilim

Yok ben 6.1 özelliklerini paylaşmadım sadece özelliklerini alıcak cihazları paylaştım kamera diye 7,8, gönderi aşağıda olması gerekiyor
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet bendede var yıldız işleme neyse gönderi için eline sağlık.Ben bir one ui 6.1 ile paylaşılan gönderiyi forumda bulmaya çalışacam.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eline Sağlık Alfa Kardeşim Mükemmel bir bilgilendirme olmuş. 😊

Bunu bilmiyordum. 😅
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim kardeşim ne demek😊
One uı 6.1 gelse hepsini deneyeceğiz ama gelemedi bir türlü 😅 (gönderi de açamıyorum yaa her şey 6.1 e döndü cihaz 6.0 da 😅😅