Original topic:

Hersey bitti

(Topic created on: 10-16-2025 02:49 AM)
308 Views
yaliwn
Active Level 4
Options
Galaxy S

youtube, çöktü... instagram, çöktü... play store(oyna mağaza) çöktü... ne yapacağım arkadaşlar ☹️ bu durumu yaşan başkabiriniz var mı ? 🧐 : 

Selam millet! 🙋 Bugün sosyal medya dünyasında tam bir felaket yaşanıyor gibi! 😭 Youtube'a girmeye çalıştım, tık yok. 😠 Sonra Instagram'a geçtim, yine aynı. 😩 Play Store'dan bir şey indirecektim, o da çökmüş! 🤯 Siz de aynı şeyleri yaşıyor musunuz? 🙄 Böyle bir durumda ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. 🤷‍♂️ Telefonumu mu sıfırlasam acaba diye düşünüyorum. 🤔 Neyse ki, kahvemi yaptım ve sakinleşmeye çalışıyorum. Umarım en kısa sürede düzelir her şey! 🙏 #youtubeçöktü #instagramçöktü #playstoreçöktü #çöküş #sosyalmedya #teknoloji #neoluyor

11 Comments
yaliwn
Active Level 4
Galaxy S
Ben de benzer bir durumla karşılaştım ve gerçekten ne kadar can sıkıcı olduğunu biliyorum. Aynı sorunları yaşamak insanı oldukça çaresiz hissettirebiliyor. Çözüm arayışında yalnız olmadığınızı bilmek bile biraz rahatlatıcı olabilir. Umarım bu konuda deneyimi olan diğer kullanıcılar bize yardımcı olabilirler. Belki farklı denemeler veya farklı yöntemler uygulamak gerekiyor olabilir. Farklı kaynaklardan bilgi edinmek de faydalı olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta, en kısa sürede bu durumdan kurtulmayı umuyorum, hepimiz için.
0 Likes
yaliwn
Active Level 4
Galaxy S
Selam millet, aynı dertten muzdarip olan sadece ben değilmişim! Programların çalışmaması gerçekten can sıkıcı bir durum, insanı çileden çıkarıyor. Umarım en kısa sürede bu sorun çözülür de rahatlarız. Benim de işlerim aksadı, resmen bilgisayar başında çakılıp kaldım. Boş boş ekrana bakmaktan başka bir şey yapamıyorum şu an. Teknik ekipten bir haber bekliyoruz ama ne zaman düzelecek bilmiyorum. Neyse, moralimizi yüksek tutalım ve sabırla bekleyelim, eminim yakında her şey yoluna girecek. Hadi hep birlikte dua edelim de tez vakitte çözülsün bu!
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
YouTube çöktü de diğerlerin sorun yok
0 Likes
yaliwn
Active Level 4
Galaxy S
İlginç 🧐🧐 bende diğerleri de çalışmıyor ☹️
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
ınstagram'da sorun yoktu playstore'de de aynı onlar da mı gitti neyse x'e devam😂
yaliwn
Active Level 4
Galaxy S
Doğru diyosun ya karaprens !!! X'e devam 😊😊👏👏
0 Likes
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
Bende sadece yutube çöktü kalanlar sorun yok
yaliwn
Active Level 4
Galaxy S