cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Herkese iyi haftalar.

(Topic created on: 01-27-2025 10:15 AM)
138 Views
SSDesto
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

Haziran 2023 ten beri s23 ultra kullanıyorum. Şimdiye kadar ekran koruyucu olmadan dışarı bile çıkarmadım. Ama artık koruyucu olmadan kullanmak istiyorum. Hiç çizik vs yok. Çok yıpranır mı yoksa ekran da çizilmez vs olmaz mı? 

8 Comments
Galaxy S
Niye ekran koruyucu olmadan kullanmak istiyorsunki
0 Likes
SSDesto
Beginner Level 5
Galaxy S
Parmak izi okuyucu daha iyi çalışıyor birde telefon daha iyi hissettiriyor. Kişisel tecrübe de denebilir.
toprak00
Active Level 4
Galaxy S
Benim bi a31 vardı 5 senelik ben onu bile koruyucusuz kullandım ve tek kelimeyle taş gibi. Düşürdüğüm de oldu ama bana mısın demedi sen düşün
ebugra
Active Level 3
Galaxy S
ben de ekran koruyucusuz kullanıyorum tamamen premium bir his veriyor çizik de yok tavsiye ederim. İnsanlar fazla takıntılı
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Bu zamana kadar kullandığım hiç bir cihazda koruyucu yoktu kullanmadım kullanmıyorum da.
SSDesto
Beginner Level 5
Galaxy S
Bir önce ki kullandığım cihaz mi 10t Pro idi onu koruyucu olmadan kullandım. Çatlak vs olmadı ama bayağı bi çizilmişti ondan dolayı şimdiki s23 çizilsin istemiyorum ama illaki Samsung xiaomi farkı vardır
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Sıkma kendini olacaksa her türlü oluyor koruyucu falan hikaye yani.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Koruyucu olmadan da kullanabilirsin bir şey olacak diye takıntı yapma hem kendini yıpratırsın hem de dikkatli kullandığın sürece bir şey olmaz