Original topic:

Herkese Merhaba Arkadaşlar Selamlar 🙋🏻‍♂️ Sevgiler 🥰

(Topic created on: 08-22-2025 03:39 PM)
259 Views
FurkanS255G
Active Level 7
Options
Galaxy S

Beyler böyle durup beklemek canımı çok fazlasıyla sıkıyor daha halâ samsung'tan yeni bir güncelleme galaxy S25 cihazıma gelmedi aga ben şunu anlayamıyorum bu samsung neyin peşinde böyle arkadaş ne gelmek yayınlanmak bilmeyen bi güncellemeymiş ONE UI 8.0 artık gelsin yayınlansın istiyorum sammobile'de yazmış yayınlamışlar galaxy S25 serileri için ONE UI 8 beta 6 güncellemesi gelecekmiş güya normalde beta 5 sondu ama birde beta 6 gelecek deniyor tarun vats denilen x kullanıcısı öyle bir paylaşım yapmış bu haber bilgi ne kadar doğru bilemem görünen o ki galaxy S25 kullanıcıları bir süre daha ONE UI 8.0 güncellemesinin gelmesini bekleyecek tahminimce samsung bu güncellemedeki hataların çoğunluğunu çözer çözüme kavuşturur giderirse daha erken gelme yayınlanma olasılığı yüksektir ama benim düşüncelerime dayanarak hwp plus'un paylaştığı habere dayanarak galaxy S25'in ONE UI 8 kararlı sürümü için 5 eylül cuma diye belirtilmiş ama samsung yine bu güncellemeyi her zaman olduğu gibi epey bi gecikmeli yayınlayacak dağıtacak eylül ayı geldiğinde 2 3 hafta sonra kullanıcılarına ulaştıracak öncelik normalde galaxy S25 serilerinin idi ama bu geleneği samsung'cuğum sağolsun bozdu güncelleme önceliği artık en yeni katlanabilir telefonlara Z serisine verildi samsung burada çok büyük adalatsizlik haksızlık yaptı biz kullanıcıları olarak büyük ayıp etti samsung bu böyle olmamalıydı adamlar gene yaptılar yapacaklarını hiçbirşey diyemiyorum

14 Comments
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
5 Eylül olmaz ama o civarlarda gelir muhtemelen one ui 7 ye aşırı benzedi one ui 8 beta süreci ki dert edilcek bişey değil bebce normal bar telefonlarda deli gibi yenilik yok fold ve tabletlerde daha çok yenilik var ama tabii one ui 7 den sonra bende erken gelmesini beklerdim
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Seni çok iyi anlıyorum söylediklerine tamamiyle katılıyorum haklısın doğru söylüyorsun
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy S
Çünkü Z serisi daha pahalı daha modern S serisinden artık Z serisi önde olacak
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Haklısın doğru söylüyorsun ama samsung'un aldığı bu karardan dolayı kendisine çok aşırı fazlasıyla kızgınım söyliyim
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Öncelik yine eskiden olduğu gibi S serilerinin olsa çok güzel olur ama malesef durum artık böyle bir hâl aldı samsung yüzünden canımız sağolsun yapacak hiçbirşey yok ne yazık ki elimizden hiçbirşey gelmiyor
ilyas_1818
Expert Level 1
Galaxy S
Ben Z serisini daha çok beğeniyorum ama siz haklısınız evet yinede ara sıra öncelik Z serisinde olmasıda güzel bence
priv
Active Level 10
Galaxy S
Ah kıyamam yaa... Allah başka dert vermesin Furkan beycim. Sıkmayın canınızı. O güncelleme gelecek. Söz veriyorum.
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Güzel iyi dilekleriniz sözlerinizden dolayı size teşekkür ederim sağolun eksik olmayın **bleep** 🤲🤲 inşALLAH
0 Likes
FurkanS255G
Active Level 7
Galaxy S
Anlıyorum söz verdiniz de iyi hoş güzelde peki ne zaman gelecek daha ne kadar bekleyecem daha doğrusu samsung'cuğum beni ne zamana kadar bekletecek beyefendi
0 Likes