- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Madem Her Ay Güvenlik Güncellemesi Gönderiliyor Neden Bir Defa Gönderilip Bütün Güvenlik Açıkları Kapatılmıyor Samsung Kullanıcılarıyla Eğleniyormu Neden Her Ay Güvenlik Güncellemesi Gönderiyorsunuz Ve Kamera Performans Olarak Telefonlara Kaşıntısı Yaşatmaya Çalışıyorsunuz Yazılım Olarak Net Söylüyorum Bile İsteye Telefonun Bataryası İşlemcisi Ve Kamerasını Bu Güncellemelerin Kesin Ve Net Bir Şekilde Bozduğunu Söyleyebilirim Bence Siz Güvenlik Güncellemesi Yapmayın Ben Güncellemiyorum Majör Güncellemeler Bile Her Zaman Optimize Sorunu Var Telefonlara İlk Sattıkları Günkü Yazılımla Bıraksalar Varya Herkes Bayağı Uzun Vadeli Telefon Kullanacaklar 2 Yıldır S23 Ultra Kullanıyorum 2 Yılda Güncelleye Güncelleye Pil Performansını %75÷e Düşürdüler Saol Samsung 🤟😁
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 09:41 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 10:20 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 09:45 AM (Last edited 02-06-2026 11:46 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 09:46 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 10:19 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 10:59 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 11:08 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 12:38 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-06-2026 12:53 PM in
Galaxy SGüvenlik tarafını ikiye ayırıyorum biri üretici kısmı biri de yazılım kısmı 2026ya girerken Landfall casus yazılımının haberi yapıldı. Unit42 nin yayınladığı raporda Türkiyede vardı. Samsung bir açıklama yapmadı ve açığı kapattı bu donanımsal bir açıktı. Bir de Androidin kendi sistem açıkları oluyor Samsung kendi donanım tabanıyla en son Android tabanını birleştirip size güncelleme olarak sunuyor. Cihazlarına bu kadar sahip çıkan android tarafında başka firma var mı?
Bu mevzulardan da ziyade S23 Ultrayı tam performansta kullanmak istiyorsan yapacağın en basit şey Android 13te kalmaktı ve pilini servise gönderip değiştirtmekti. OneUI5 adamdı. 😊