cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hayalet ekran sorunu

(Topic created on: 09-16-2024 04:52 PM)
190 Views
BohemyaLordu
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar samsungun belli S serisi cihazlarında hayalet ekran sorunu oluşmaktadır. Böyle bir durumda servis bu konuda ücretsiz değişim sağlıyor mu? Sağlıyorsa eğer garantisi olması zorunda mı?

4 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece s serisi değil her seride oluşabilen bir sorundur. Ve ekranın ücretsiz değişebilmesi için garanti dahilinde olması lazım.
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
Aynı paneli kullanan çoğu marka telefonda oluşmaktadır sadece Samsung için değil..panel ile alakali..malesef oluyor.. dikkat edilirse riski en aza indirebilirsiniz..
BohemyaLordu
Active Level 7
Galaxy S
Nasıl dikkat etmem gerekiyor. Mesela benim cihazım Galaxy S10 plus. Böyle bir sorunum yok ama 5 yıllık cihaz heran olabilir gibi. Ekran ayarlarında mesela ekran kalitesini seçebiliyorum hd+, fhd+ veya qhd+ seçenekleri var ben genelde en yüksek çözünürlükte kullanıyorum. Sakıncalı mı sizce ?
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
En önemlisi yüksek parlaklıkta çok uzun süre genelde **bleep** kullanilan uygulamalarda olur ekrana izleri çıkar..fazla yüksek parlaklıkta kullanmamak ve onu tetikleyen etken sıcaklık ikisi bir araya gelirse kaçınılmaz...o dediğiniz ekran ayarlarinida orta seviye veya en aşağı çekerseniz azda olsa etkisi olabilir..ama en önemlisi yüksek parlaklık malesef ve ısı..bu panellerin yapisinda var ve bunun onune bir türlü geçmediler ve o kadar teknolojisi ilerlemisken..
0 Likes