cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hatalar

(Topic created on: 04-30-2025 06:29 PM)
137 Views
meydanoglu
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaş kaç aydır geciktirdiğin ertelediğin güncellemede nasıl hatalar olabilir ya sokaktan mı buldunuz yazılımcılarınızı hem geç veriyorsun hemde tam optimize bir sürüm yayınlıyamıyorsun nasıl bu kadar rezil bir firma haline geldin. Buradada reddittede hem düşük çözünürlükte ekran geç kapanmasını hemde düşen pil performansını görüyorum bazı modeller için. Tüm samsung camiasına geçmiş olsun diliyorum s22 ve s24fe sahiplerinede sabır diliyorum. S23 ve s24 sahipleride unutmayın sizde bu güncelleme olabilir ama bu sizin tutumunuzu düzeltmesin bu adamlar kaç ay geciktirdi kaç ay yalan söylediler. Bu gidişler android 16 yayınlandığında samsungun hala bir çok telefonu 14te kalacak. Gerçekten bir sorun olduğunu görmüyorlar mı acaba gerçe kaç yıldır işlemci üretim işini bile çözemediler bu adamlar ders alabilen bir firma değil belli ki

3 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Keşke Hataları birilerine bildirsenizde sonraki güncellemelerde hemen kapansa. Buraya yazmanın anlamı yok moderatörler ilgilenmiyor.
0 Likes
meydanoglu
Active Level 6
Galaxy S

Moderatörler gönderi taşıyıp yada silmekten başka bir işe yaramıyor zaten. Hatalarıda bildirmekten uzun zaman önce vazgeçtim çok fazla kişi bildirmeyince görmezden geliyorlar bende pes ettim böyle yerlere yazıyorum ki belki gören duyan olur. Keşke herkes bildirse büyük küçük hata demeden yada modlar böyle işlere yarasalar kendileri bildirseler bir çok kişinin yazdığı şeyleri filan

0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Ah şu modlar.. Şu forumda modlardan memnun tek bir kişi bile göremedim ne işe yarıyor bunlar ya?