cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Harbiden Yeter Samsung

(Topic created on: 10-17-2022 10:43 AM)
614 Views
kapatildi12
Active Level 9
Options
Galaxy S

Arkadaşlar selam, 

Hiç boyle bir durum olur mu, ama Galaxy s21 de ses kısılması sorunu tam gaz Galaxy s22 için devam ediyor tamda değişimi yaptığım gün cihazlar arasında s21 için ses kısılması sorunu ortadan kalkmıştı.

Bu sorun söyle oluşuyor (madde madde)
+ Cihazı sıfırladık 
+ Güncelleme geliyor (diyelim)
+Yine sıkıntı yok fakat
+ Yeniden başlayıncaUygulamalar Optimize Ediliyor ekranı çıktıktan sonra cihaz açılıyor.
+Ardından yaşanıyor zaten ne oluyorsa (ses kısılması)

Tahmin:
Dijital sağlıktaki ses monitöründen kaynaklandığını düşünüyoruz Alfatürk kardeşimle biz ama tam net bir bilgi, veri yok elimizde

Yani hiç bu konuyu açmayım dedim de harbiden yeter kardeşim, bana diyorlarki servis sorun bulamamış bulamaz tabi dediğim işlemi uygulamıyor ki servis.

Alfatürk kardeşim bana Android 13 ile bu durumun son bulacağını söylüyor (tahmini konuşarak) ama inşallah dediği gibi olur 

Teşekkürler..

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba OğuzGalaxyS22,

İletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile  bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Size yardımcı olabilmemiz için kullanıcı adınız ile birlikte bize çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
23 Comments
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy S
Ah Oğuz bey ah , ne çektiniz 😅
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Harbiden yav ne derdim varmış benim s21 den s22 geçtiğim gün s21 de bu sorun bitmişti (arkadaşlarımda aynısını söylüyor) fakat bende tam gaz devam ediyor
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy S
Cidden uzdu , paranla madur olmak bu olsa gerek , acil cozulmesi lazim..
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Yani var ya dedim demiyim Android 13 ile çözülür falan diye ama ciddi ciddi can sıkıyor ya
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
ses monitörü ile alakalı bir durum gibi duruyor sen yeni dijital sağlık üzeriden hata raporu gönderdin yaa umarım onun sorunu bulmasına yardımcı olur

Çok değişik bir sorun nereden kaynaklandığını bilemiyorum ama ses monitör tezine bir yandan değil gibime geliyor çünkü başka bir x cihazında da vardı ve o cihazda ses monitörü yoktu diye biliyorum

İnşallah sorununa çözüm bulunur
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
O zaman Android 13 fazla etkili olmayacak gibi duruyor şimdi de
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Onda etkisi olacağını halen düşünüyorum çünkü sistem yenilecek tamamen
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
İnşallah
0 Likes
kapatildi12
Active Level 9
Galaxy S
Bak şimdi samsung la görüştüm smart tutor ile bağlantı kurulacakmış ise yarar mı bilinmez