Original topic:

Hangi telefonu almalıyım ?

(Topic created on: 02-02-2026 01:37 PM)
486 Views
eunieen
Active Level 1
Options
Galaxy S

Şuan S25 ya da S24FE düşünüyorum ama yan marka olan cihazlardan da 15 hoşuma gidiyor sizce hangisini almalıyım oyun oynuyorum fotoğraf çekilmeyide seviyorum bunlar benim için önemli membersda s25de ve s24de şarj sorunu gördüm batarya şişmesi bunlar doğru mu ? Şuan A33 kullanıyorum bu telefonda da 2 yıl sonra batarya şişmesi yaşadım ve batarya değiştirdim lütfen yardım edin...

22 Comments
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Iphone 15 biraz eski kalır bunların yaninda, s24 fe batarya için ideal, s25 ise batarya dışında herşey için mükemmel(batarya küçük olduğu için). Batarya şişmeleri vs. hakkında bilgim yok malesef
eunieen
Active Level 1
Galaxy S
Biri çabuk ısındığını ve düşük fps verdiğini söylemiş S25 için o yüzden kararsız kaldım S24FE de kamera olarak S25den biraz daha düşük galiba
sabırS22
Expert Level 3
Galaxy S
Evet malesef s24 fe hem kamera hem işlemci konusunda s25 ten kötü, s25 in işlemcisi çok güçlü olduğu için çabuk ısınması falan normal olabilir ama düşük fps vermesini pek olası bulmuyorum çünkü gerçekten çok güçlü bir işlemciye sahip
eunieen
Active Level 1
Galaxy S
Bu plus ama S serisinde kronik bir sorun olabilir mi ?1770029251266.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çabuk ısınma durumu ağır işlerde olabilir belki, küçük boyutu ve gerçekten muazzam güçteki işlemcisi sebebiyle. Fakat düşük FPS falan mümkün değil yani bu işlemciyle.
eunieen
Active Level 1
Galaxy S
Plus ama kronik bir sorun olabilir mi ?1770029229925.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hemen hemen her oyunda dediğine göre hafif-orta oyunlarda bile yapıyorsa, arkadaşın cihazında bir sorun vardır diye düşünüyorum.
eunieen
Active Level 1
Galaxy S
Olabilirr tesekkur ederimmmm
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S25 alabiliyorsanız, kesinlikle onu alın ve geçin derim. Bu saydığın diğer cihazları yerin dibine gömebilecek bir cihaz S25 (Sadece batarya konusunda 15 daha iyidir).