Original topic:

Hala Samsung'u savunan var mı cidden?

(Topic created on: 10-03-2025 07:33 PM)
308 Views
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Büyük bir güncelleme adıyla Android 15'i 3 ay ertelediler ve bu gecikmeye rağmen sorunlu bir güncelleme yayınladılar. UI 8'de hatalar düzelecek denmesine rağmen Beta sürümden daha kötü bir batarya ile çıkardılar, ve quick paneli indirirken takılma sorunu hala mevcut. Şaka gibi cidden, yemişim One UI'nı stabil mtabil diyorlar stabil diyenlerin çoğu son çıkan seriyi alıp seneye satan kişiler olduğu bariz.

11 Comments
MarsHorse
Active Level 5
Galaxy S
Bende 2 tane S24 FE var, birinde ısınma ve ufak takılma sorunu vardı, birinde yoktu. Takılma olan telefona Wipe Cache Partition yaptım ve bir gün sonra o da düzeldi. Bu, yoğun kullandığım ve neredeyse dolu olan telefonumdu. Bir de RAM artırmayı kapattım.
0 Likes
SysTheMore
Active Level 10
Galaxy S
Güncelleme sonrası telefonu sıfırladın mı ?
Galaxy S
amiral gemisi telefonda format gerekiyorsa vay halimize. bazen keşke ios alsaydım da bu sorunlarla uğrasmsaydım diyorum
0 Likes
ahmet233
Active Level 7
Galaxy S

Git ıphonr 17 al zoom yapay zeka yaparsın artık sonra gorursun gununu brn savnuyorym bende sorun yok one ui 8.0 da hafif bug var ama o da düzelir applecısı bize ne git ne alırsan al
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Güncelleme sonrası telefonu daha da hızlananları ve pil performanslarının arttığını söyleyen kullanıcılarıda gördüm yani genel olarak memnun olan var olmayan var eğer gerçekten kötü bir güncelleme olsaydı tüm kullanıcılar memnun kalmazdı diye düşünüyorum
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Çoğunlukla sorun yaşanmadı gibi, şikayet konuları pek yok (dolby atmosu saymazsak)
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cevapta verememiş zaten bana 😄
Galaxy S
yorumunuzu görmemişim kusura bakmayın bildirimlerden gördüm, bir tek ben mi **bleep** ediyorum ama 8 gen 2'li bir cihazda quick panel kasması normal bir şey mi cidden?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Peki nerelerde kasıyor tam olarak ?
0 Likes